2777
2789
عنوان

به نظرتون میشه پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 749 بازدید | 46 پست
ولی در کل جسارت و شجاعتت خوبهو درست فکر میکنیمن خودم شاید دخترمو هوم اسکول کردمتو همون موسسه ای که م ...

شما دختر چند سالشه؟ببین یوقتایی فک میکنم چون همه دارن این کارو انجام میدن دلیل بر درست بودنش نیست،میشه با یه راهکار دیگه که بچه با علاقه درسشو بخونه پیش رفت...چرا همیشه باید شرایط رو تحمیل کنیم بهشون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو اکثر کشورها سن شروع مدرسه سن ۴ سال هست

عزیزم مدارس اونارو با ما مقایسه نکن

مدارس بهترین کشورهای دنیا تا دانشگاه اصلا آموزش علمی فشرده و خاصی ندارن خیلی ملایم و سبک هستن

حجاب ی طرف

ساعت شروع مدرسه هم فرق داره با مدارس ما

نه شروع میشه

عزیزم مدارس اونارو با ما مقایسه نکنمدارس بهترین کشورهای دنیا تا دانشگاه اصلا آموزش علمی فشرده و خاصی ...

اینا توجیه ذهنتون هست برای گمراهی شما ،عقل و منطق چیز دیگه میگه 

اختیار بچه هاتون با خودتونه ولی قبلش با یه روانشناس صحبت کنید که آینده ی بچه هاتون تباه نشه

فک میکنم دارم روح و روانشو بهم میریزم

همیشه پدر و مادر کنار بچه نیستن که لی به لالاش بذارن 

زندگی هزار جور فراز و نشیب داره 

چرا نمیذاریم یاد بگیره یه قانونی هم هست و همیشه همه چی باب میلش نیست ؟؟

چندسال دیگه بزرگتر بشه حتی زورت تو کوچیکترین چیزها هم بهش نمی‌رسه و همیشه بهت زور میگه و تو جامعه هم نمیتونه از پس خودش برییاد چون فکر می‌کنه همیشه مادرش قراره ازش حمایت کنه 

خدا انسان هارو از بدو تولد مستقل آفریده 

همینکه نوزاد موقع گشنگی گریه می‌کنه و شیر میخواد یعنی استقلال 

و این استقلال با تکامل بیشتر و بیشتر میشه ،مدرسه رفتن هم مزیت داره و هم معایب ولی مزیتش خیلی خیلی بیشتر از معایبش هست که شما میخوای با مانع شدن برای رفتن به مدرسه اون استقلال و خیلی مهارتهارو ازش بگیری و مسیر تکاملش رو بهم بزنی و دودش هم فقط و فقط تو چشم بچه ات و خودت میره وگرنه من یه غریبه هستم و من باب همدلی حرفامو زدم تا بیدار بشید و شاید تا فردا اصلا این تاپیک رو فراموش کنم 

همیشه پدر و مادر کنار بچه نیستن که لی به لالاش بذارن زندگی هزار جور فراز و نشیب داره چرا نمیذاریم یا ...

ممنونم عزیزم بابت وقتی که گذاشتی و برام تایپ کردی،ببین من نمیخوام از اجتماع دورش کنم میخوام روشی که روتین شده برای همه رو عوض کنم،الان شما از هرکسی که بپرسی اکثرا مدرسه دوران سخت زندگیش بوده و دلخوشی از اون دوران نداره،حالا من میگم چرا بچه رو نبریم کلاسای مهارتی و ورزشی که همین چیزایی که قراره تو‌مدرسه یاد بگیره اونجا کسبشون کنه اونم با خاطرات و حس‌ خوب

شما دختر چند سالشه؟ببین یوقتایی فک میکنم چون همه دارن این کارو انجام میدن دلیل بر درست بودنش نیست،می ...

درست فکر میکنی

ولی موضوع اینه که الان سیستم قابل اطمینانی نیست که بچه تو بسپری بهشون 

کم کم حالا مد میشه

هوم اسکول تو خونه ای هم فایده نداره بنظرم

بچه من پنج ساله میشه

ولی ممکن من شرایطم فرق کنه

مثلا دولتی خوب بذارم 

بعد از اون بره کلاسای مختلف با هزینه مدرسه خوب

عزیزم مدارس اونارو با ما مقایسه نکنمدارس بهترین کشورهای دنیا تا دانشگاه اصلا آموزش علمی فشرده و خاصی ...

دقیقا همینه،یه مستند دیدم از کشور فنلاند که میگفت بیشترین نخبه های دنیا برای این کشور هستن،شرایط مدرسه شون به این صورت بود ۴روز در هفته و روزی حدودا ۴ ساعت اونم مدرسه های عملی و‌ مهارتی،و بچه بیشتر عملی و با بازی یاد میگرفت نه تئوری

اینا توجیه ذهنتون هست برای گمراهی شما ،عقل و منطق چیز دیگه میگه اختیار بچه هاتون با خودتونه ولی قبلش ...

عزیزم از هر دو ایرانی یک نفر مشکل روحی داره

که بخشی از اون برای سیستم آموزشی ای بوده که ما در اون درس خوندیم و اجتماعی شدیم و شما اگه بچه داشته باشی دلت نمیخواد مقنعه سرش کنی شیش صبح بفرستیش مدرسه با کلی تروما تحویلش بگیری

قطعا مدارس ما مکان جذابی برای بچه ها نیست

و به مرور زمان گزینه های بهتری جایگزینش خواهد شد

ممنونم عزیزم بابت وقتی که گذاشتی و برام تایپ کردی،ببین من نمیخوام از اجتماع دورش کنم میخوام روشی که ...

عزیزم آسیب و تروما تو همه جای جامعه هست حتی تو همون کلاسهای خصوصی یا ورزشی 

شما نمیتونی جلوی آسیب رو بگیری ،فقط بعنوان یه مادر میتونی یه مدرسه ی خوب ثبت نامش کنی که تروما رو به حداقل برسونی 

همه ی ما با تروما بزرگ شدیم و هیچ انسانی در طول تاریخ نبوده که آسیب ندیده باشه 

بخاطر یه گریه و ناراحتی بالفعل هزارتا آسیب بالقوه بهش نزن لطفا 

و حتما حتما با یه روانشناس صحبت کن تا کره های ذهنیت رو باز کنه و همچنین بهت راهکار بده که چجوری بچه رو جذب مدرسه کنی 

مدرسه یه محیط جدیده و ناراحتی بچه طبیعیه چون هنوز به محیط جدید و ادمهاش عادت نکرده 

بچه ممکنه یه روز خوشحال بره مدرسه و ناراحت برگرده 

ممکنه یه روز ناراحت بره و خوشحال برگرده 

ممکنه یه روز با همکلاسیش بحثش بشه و ممکنه بازی کنن و خوشحال بشه 

اینا نباید باید بهم ریختن شما بشن 

اینچیزا طبیعیه و نیازه برای رشد کودک 

مدرسه دولتی خوب پیدا کن

هیئت امنایی ها هم خوبن

بچه کمتر تو مدرسه هستش

کمتر خسته میشه

بعد از اون ببرش کلاسایی که دوست داری

و اونجا هزینه کن

چون همه تفکرات شما حتی درست هم باشه

قابل اجرا نیست در شهر شما

و هوم اسکول شدنش هم با تو خونه موندن

جالب نمیشه

من میشناسم کسایی که پولدارن

بچه رو میذارن دولتی

ولی بهترین کلاسا میفرستن طوری که در سطح کشوری مسابقات شرکت میکنن

با مشاور خوب صحبت کن

عزیزم از هر دو ایرانی یک نفر مشکل روحی دارهکه بخشی از اون برای سیستم آموزشی ای بوده که ما در اون درس ...

منم همش به همین فکر میکنم که مدل مدرسه ها از زمان ما تا الان چقد تغییر کرده و روز به روزم داره بهتر میشه،پس مشخصه که نظام آموزشی ما اشتباهه و من میگم چرا باید شرایط حال حاضر که بعدا قراره درست بودنش نقض بشه رو به بچه ام تحمیل کنم 

عزیزم از هر دو ایرانی یک نفر مشکل روحی دارهکه بخشی از اون برای سیستم آموزشی ای بوده که ما در اون درس ...

خیر آسیب روحی بچه درصد بیشترش به خانواده برمیگرده و بیشترین آسیب رو پدر و مادر و جو خانواده به آدم میزنه

شما میخوای خودت رو متقاعد کنی اختیار بچه اتون هم با خودتونه 

من دیگه حرفی ندارم 

موفق باشید 

مدرسه دولتی خوب پیدا کنهیئت امنایی ها هم خوبنبچه کمتر تو مدرسه هستشکمتر خسته میشهبعد از اون ببرش کلا ...

مرسی عزیزم،تنها کسی اینجا فکرمو فهمید ودرک کرد چی میگم شما بودید،ممنونم از راهنماییات، بله حتمابا مشاور صحبت میکنم،بازم ازت ممنونم که وقت گذاشتی❤️

مرسی عزیزم،تنها کسی اینجا فکرمو فهمید ودرک کرد چی میگم شما بودید،ممنونم از راهنماییات، بله حتمابا مش ...

قربونت

اخه باید ادم ی قدم جلوتر باشه از زمونه در این کشور

دوستان هم درست میگن ولی اون ها باید درک کنن ادم وقتی بچه داره شرایط فرق میکنه و هم میشه جور دیگه ای فکر کرد

اونجایی که من گفتم اسمش خردستان جریان هست

سرچ کن تو اینستا ببین

بچه هامون چند سال دیگه بدنیا اومده بودن

حل بود خیلی چیزا جا افتاده بود

یا تغییر کرده بود

ولی در کل بحث هزینه هم هست

میشه اون پولو جای دیگه ای هزینه کرد

شما سعی کن کلاسای روانشناسی و دوره مهارت زندگی هم برای ‌پسرت اوکی کنی تا علاقمند بشه و بتونه از پس خودش بر بیاد. آنلاین هم میتونی پیدا کنی