2777
2789

چون میخوای واسه رفع افسردگیت ی کاری کنی نه واسه زندگیت. 

ی هدف رو انتخاب کن روزی یه ساعت واسش کار کن ورزش هم بکن آب هم زیاد بخور. فکر و خبال هم ببین تو چ مواقعی ب چ دلایلی چ فکرایی میاد سراغت و چقدر حالتو بد میکنه  مچشونو بگیر و اجازه نده تکرار شن. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون میخوای واسه رفع افسردگیت ی کاری کنی نه واسه زندگیت. ی هدف رو انتخاب کن روزی یه ساعت واسش کار کن ...

دقیقا دو سر برده هم افسردگیه هم زندگی جفتش دخیل میشه و حل میشه.ببین من ادمیم که یوگا و مدیتیشن و و تو فاز اینجور چیزام ولی ایندجوری شدم

واسع بهبودزندگیت بایدتلاش کنی باشگاه برو.آهنگ بزاربرقص.کارهاتوک میخوای بکنی موسیقی گوش کن.خریدکن واس ...

وقتی پول ندارم چیکار گنم خواهر همه چی پول میخواد خسته شدم از این زندگی تکراری و یکنواخت و پوچ

دقیقا دو سر برده هم افسردگیه هم زندگی جفتش دخیل میشه و حل میشه.ببین من ادمیم که یوگا و مدیتیشن و و ت ...

شنیدی میگن تراپی ن ممنون فلان غلطو میگنم؟ من افسردگی بعد سقط داشتم سقطم هم لعنتی خیلی بد بود 

گفتم تراپی؟ نه ممنون بچه میارم خوب میشم 

باردار شدم هورمون بارداری بدترم کرد زایمان کردم هورمن زایمان بدتترترم کرد 4 ماهگی بچم جوری رسیدم ب اتاق روانشناسم ک تو مسیر حرف نمیزدم تا گفت خب تعریف کن زدم زیر گریه 

هیچی جای تراپی رو نمیگیره چون من دست ب هر کاری ک بگی زدم 

شنا. بچه دار شدن. لباس خریدن . ورزش کردن. یادگرفتن مهارت جدید. گردش با دوستان . تا ریشه کارو حل نکنی اینا مث وقتیه ک تو عفونت داری تب کردی استامینوفن میخوری خوب شی اخرم از استامینوفن خوردن خسته میشی عفونتتم بدتر شده

وقتی پول ندارم چیکار گنم خواهر همه چی پول میخواد خسته شدم از این زندگی تکراری و یکنواخت و پوچ

آهنگ گذاشتن ورقصیدن ک پول نمیخاد.شوخی کردن وبگوبخندبااطرافیان کارت یارانه هاتوازشوهرت بگیرباهاش بروباشگاه 

شنیدی میگن تراپی ن ممنون فلان غلطو میگنم؟ من افسردگی بعد سقط داشتم سقطم هم لعنتی خیلی بد بود گفتم تر ...

خیلی قشنگ نوشتی و ناراحت شدم بخاطرت که روزای سختیو گذروندی امیدوارم الان عالی شده باشی و بمونی

متومه ام و دقیقا قبولت دارم تراپیم پول میخواد و ازش زدا شدم چند بار رفتم

آهنگ گذاشتن ورقصیدن ک پول نمیخاد.شوخی کردن وبگوبخندبااطرافیان کارت یارانه هاتوازشوهرت بگیرباهاش بروب ...

دل و ادم میخواد ک نه دلش مونده نه ادمش 

بعدشم یارانا مگه چقدره😂

خیلی قشنگ نوشتی و ناراحت شدم بخاطرت که روزای سختیو گذروندی امیدوارم الان عالی شده باشی و بمونیمتومه ...

تو مرکز بهداشت برو نرخ دولتی  تراپیستتو عوض کن و اینکه میدونم فشارای مالی میتونن دلایل افسردگی آدمو ضربدر 2 کنن

دل و ادم میخواد ک نه دلش مونده نه ادمش بعدشم یارانا مگه چقدره😂

اینجاباشگاه ماهانه ۳۰۰تومنه هفته ایی سه روز البته بدنسازی خیلی  بیشتره با یارانه خودتوشوهرت میتونی بری.آدم بایدخودش اهل بگووبخندورفت واومد باشه هرچی منزوی باشی جامعه پس میزنتت درنتیجه توخودت میمونی وافسرده میشی باشوهرت شوخی کن وبلندبلندبخندباشوهرت جوکرببینیدوبخندیدبرنامه های کمدی ببینیدخودتون بایدزندگی وواسه خودتون شیرین کنیدوالی هرکسی زندگی خودشوداره

تو مرکز بهداشت برو نرخ دولتی تراپیستتو عوض کن و اینکه میدونم فشارای مالی میتونن دلایل افسردگی آدمو ...

ممنونم از پیشنهادت و درک و کمکت یکم بیشتر راهنماییم میکنی حالا که بلدی