2777
2789
عنوان

چربی سفید رنگ زیر پلک بالا

285 بازدید | 6 پست

توروخدا هرکی تجربه ایی داره بگه؟ اسم علمیش چیه

مدتی چشم راستم گوشه چشم نزدیک بینی روی پلک بالا التهاب داشت 

صبا  انگاری چشمم سنگین بود

اومدم پلکمو بالا دادم ببینم چی زیر پلکمه متوجه ی ضایعه سفید رنگ شدم قبلا چشم پزشک رفتم گفت احتمالا کیسته چربیه یا غده چربی

گفت فعلا نمیشه کاری براش کرد باید بزرگ شه جراحی کنی 

هزینه جراحی زیاده؟؟ نگرانم پولشو ندارم نمیدونم چرا هرچی بدبختی سر من میاد 

😔😔😔

خواهرم داشت وقتی بزرگ شد سرپایی براش خالی کردن اون دونه رو نمیدونم بهش میگن گل مژه شاید.ولی عملش سنگین نیست فکرنکنم انقدرهزینش بشه.شهرتون کجاست بیمارستانای فوق تخصصی چشم دولتی برو هم کارشون عالیه هم ارزونن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر منم زیر پلک پایینش داره دوساله چربی زیر پوستش مثل جوشه باید ببرم چشم پزشک

نه من از روی پلک معلوم نیست ولی مشخصه گوشه پلکم التهاب داره انگاری ی چیز نرمی زیرشه پلکمو هول داده ب سمت بالا

خود پلکم التهاب نداره ی بافت سفید بهش چسبیده 

خب من میگم گل مژه شایداسمشو نمیدونم ولی دکترش بهش گفته بود بایدصبرکنی برسه یاهمون بزرگ بشه

مال من ی بافت نرم دراز ک چسبیده ب پلک دکتره منو ترسوند گفت باید بری پیش جراح چشم 

فک کنم هزینش زیاد شده چون داخل چشمه