2777
2789
عنوان

تحویل بچه به بهزیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 2962 بازدید | 105 پست
بیچاره بچه. و خدا چه جای خوبی نشسته و نگاه میکنه و به وقتش خدایی میکنهبهشون بگو این بچه ها آهشون زود ...

ببین به نظرم نمیشه قضاوت کرد، زوج جوونین و خب بچه سالم میخواستن و تو ذهنشون چیزای دیگه بوده الانم نمیتونن مسئولیت همچین بچه ایو قبول کنن و خودشونم ناراحتن ، به هرحال ادما متفاوت فکر میکنن دیگه 

Be your own hero💜✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب اون که خودش نخواسته بیاد تو این دنیاپدر و مادرش خواستن که بیادو اینکه سندروم هم داره از پدر و ما ...

اره ولی خب پدر مادرش سالم میخواستن بیچاره ها نه این مدلی، بچه اینجوری همش دردسره متاسفانه هرچقدرم دلمون براش بسوزه ، هزینه هاشم که دیگه چه بدتر

Be your own hero💜✨
بیچاره بچه ،می دونم اون مادر هم گناه داره،ولی تقصیر بچه چیه،مگه سندروم داون نیاز به محبت و خانواده ن ...

آخه عزیزم سندروم داون همه چی رو میفهمه.  یکم ظاهرش متفاوته و خورده شیشت داره نفتمو بی عقل کت نیست میفهمه دارن چت بلایی سرش میارن ولی توان دفاع از خودشو نداره.  

و این بدترین ظلمیه که توی دنیا ممکنه اتفاق بیفته

یکی بفهمه ولی نتونه از خودش دفاع کنه و بهش ظلم بشه

قضاوتش نمیکنم به همه هم توصیه میکنم قضاوتش نکنید چون شک نکنید خدا این راه رو جلوی پای شما هم میذاره ...

دقیقا

منم هر وقت کسی رو قضاوت کردم سرم اومده

و خدا ممکنه مارو تو اون موقعیت قرار بده

اره ولی خب پدر مادرش سالم میخواستن بیچاره ها نه این مدلی، بچه اینجوری همش دردسره متاسفانه هرچقدرم دل ...

باید مسئولیت پذیر باشن

هر چی هم باشه خودشون باعث به وجود اومدن اون بچه شدن

مسئولیت بچه معلول برای زوج شاغل جوون کار خیلی سختیه

به هر حال نمیشه از زیرش در برن نهایت بی شعوریه میتونن از پرستار استفاده کنن

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

آخه عزیزم سندروم داون همه چی رو میفهمه. یکم ظاهرش متفاوته و خورده شیشت داره نفتمو بی عقل کت نیست می ...

ما همسایمون قبلا یکی داشت خیلی کتک میرد مامانشو 

Be your own hero💜✨

پول رو برای بچه غیرسندروم خرج کنیم چه فرقی داره تا برای بچه سندروم خرج کنیم؟

بچه‌ها سندروم معمولا مظلومان و نسبتا از پس کارای خودشون بزمیان و با آموزش هم خیلی شکوفا می‌شن❤️

اصلا مگه هدف بچه داشتن چیه

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من