2777
2789
عنوان

تحویل بچه به بهزیستی

2765 بازدید | 105 پست

دوستان من قبلا هم اینجا سوال کردم اما مشکل هنوز پابرجاست، یکی از فامیلا یه دختر ۵ ماهه مبتلا به سندروم داون و معلولیت داره که قبل زایمان متوجه نشدن!!!😅 و الان مادرش به هیچ وجه بچه رو نمیخواد و دوستش نداره ، همسرش هم میگه این بچه همش هزینس و نگه داریش فایده نداره، اگر بخوان بچه رو بدن پرورشگاه چون استطاعت مالی دارن قبول نمیکنن و الان چون بچه شناسنامه هم داره نمیتونن بزارنش جایی، کسی راه حلی بلده؟

Be your own hero💜✨

خیرر

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای پناه بر خدا بچه آدم هر جور باشه جگر گوششه مگه میشه دوسش نداشت بچه دایی خودم مریض بود یعنی  زن و شوهر مثل گل بو میکردن این بچرو پرستاریشو میکردن که شهریور بچه تو پنج سالگی فوت کرد 

بیچاره بچه ،می دونم اون مادر هم گناه داره،ولی تقصیر بچه چیه،مگه سندروم داون نیاز به محبت و خانواده نداره؟😔

نمی دونم ما که جای اون مادر نیستیم،شاید خودمون هم بودیم همین کارو می کردیم

وای پناه بر خدا بچه آدم هر جور باشه جگر گوششه مگه میشه دوسش نداشت بچه دایی خودم مریض بود یعنی زن و ...

مادرش جوونه میگه این بچه داره مانع  زندگیم و پیشرفت من میشه نمیخوام همش مریض داری کنم و دلم بچه سالم میخواسته این عین اینه دق جلو چشممه هرروز ، از طرفیم همش سر بچه با همسرش دعوا دارن ، چه میشه گفت واقعا واسه مادرشم سخته خب

Be your own hero💜✨

خدا رحم كنه ب اين بچه و پدر مادر 

اون بچه امانت هست اخ يادم افتاد ب مركز نگهداري معلولين ك رفتم بازديد 

و چقد غم انگيز بود

همكار منم بچش اينجوريه خيلي براش وقت ميذاره

كلي فكر اومد تو سرم 

بايد يكم بگذره  شايد مامانش پذيرفت