2777
2789
عنوان

کاش مراقب حرفاتون بودید

138 بازدید | 11 پست

هیچوقت، هیچوقت با حرفاتون باعث نشید کسی از خودش بدش بیاد حتی اینو برا دشمنتونم نخوایید . امروز یکی از دوستایی که فکر میکردم خیلی مهربون و حامیه ، داشتم تو جمع با ذوق تعریف میکردم اون خیلی راحت تو چشام نگاه کرد بلند گفت دهنتو ببند بابا چقد زر میزنی ، من اصلا انقد تعجب کردم که نتونستم چیزی بگم و فقط سعی کردم اشکام نریزه پایین حالا هم اونقدری دلم گرفته چون از کسی این حرفو شنیدم که اگه دیروز میگفتن همچین چیزی میگه بهت باور نمیکردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چرا انقد ناراحت شدی؟تو محیط دانشگاه اتفاقا رفیقای صمیمی خیلی بهم این حرفو میزنن

از عمد بود که بخواد منو خراب کنه ما خیلی وقته دوستیم و هیچوقت از این حرفا نزدیم به هم