2777
2789
عنوان

خانم های متاهل باتجربه تورو خداااااااا مشورت دارم کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 25 پست
۷۰ درصد خریدا میشه پای خودم فردا بچه دار بشم اگه نرسه میگه خودت ببر دکتر یا مدرسه مطمئنم

حالا مدرسه بردن بچه که مهم نیست اما دکتر رفتن و کلا رسیدگی به بچه باید پدر هم همکاری کنه ، کلا خیلی نشون نده که همه کارارو خودت میتونی به تنهایی انجام بدی، یه موقع ها نشون بده که اصلا نمیتونی و اون باید کمکت کنه

اون ماشین نداره؟ چجوری پول جمع کردی انقدر؟منم رانندگی میکنم اما کم ولی حواسم بود از اول همه کارا رو ...

اون ماشین داره  قبلا خودش رو موظف میدونست خرید و اینار و انجام بده حالا میگه خودت بگیر خودت برو ... وام گرفتم پس انداز از مجردیم داشتم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره اونم ماشین داره مساله اینجاست که خیلی دغدغه های کاریش زیاده و میگه من کار دارم تو که ماشین زیر پ ...

اگه واقعا راست میگه و وقت نداره  خب خودت بخر

ولی یه تایمی هم با هم برید خرید

و در کل زیاد عادتش نده

ماشین زیر پام نیست ولی دکتر و خرید خودم میرمبتطرم لوس بازی درمیاریخب ماشین داری خودت برودیگه

منم با پای پیاده و ۳بچه کل خریدا باخودمه.چون شوهرم تایم کاریش،بالاست

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
نفروش.این استقلال راحت به دست نیومده که راحت پَرِش بدی

آره واقعا راحت به دست نیاوردم و خیلی تلاش کردم حالا میبینم شوهرم اینجوری از زیر بعضی کارا در میره عصبی میشم مردی که خودش سر صف نونوایی دو ساعت وایمیستاد دکتری میخاستم برم منو می‌برد و می‌آورد حالا چون میبینه ماشین دارم میرم میام میگه خونه مامانت و دوستات که راحت میری میای اینجاها و هم خودت برو من نمیرسم ببرمت 

آره واقعا راحت به دست نیاوردم و خیلی تلاش کردم حالا میبینم شوهرم اینجوری از زیر بعضی کارا در میره عص ...

ببین نخرررر بزار ببینه توخونه نیست مجبور میشه بخره. البته نه همه چی رو.‌مثلا نون که معطلی داره رو شما نخر

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

چه اشکالی داره هم میگردی هم میخری

خرید خانما به مراتب صرفه تر و با سلیقه تر از آقایون هست

میتونی واسه خودت هم پس انداز کنی با باقیمانده پولتون

ولی اگه میخوای خیلی بیمسئولیت نباشه روزهای تعطیلش یه خریدایی رو  رو ازش بخواه انجام بده

شاید فکر میکنی که وقتی همسرت برات کارا رو انجام میده توجه بیشتری بهت داره و خودت انجام بدی این توجه کم میشه

ولی برای من برعکس بوده از زمانیکه خودم مستقل شدم و هیچ نیازی به شوهرم ندارم و میبینه من بدون اونم به کارام میرسم خودش مشتاقه که باهام بیاد و کمک کنه

شاید برای شما هم جواب داد

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس