2777
2789

من عاشق رانندگی هستم و بخاطرش رفتم گواهینامه گرفتم پولامو جمع کردم  برا خودم ماشین خریدم الان دوساله که خودم ماشین دارم خیلی لذت میبرم یک ساعت در روز هم سرویس مدرسه میبرم و یه حقوقی هم ماهیانه میگیرم خونه مامانم دوستام خرید جایی بخام برم خیلی راحتم و تمام این مسائل باعث اعتماد به نفسم شده .... حالا تنها بدی که داره اینه شوهرم خیلی بد عادت شده کارایی که قبل از ماشین داشتنم خودش برام انجام می‌داد رو حالا توقع داره که خودم انجام بدم مثلا خرید برا خونه بهش میگم بگیر میگه خودت ماشین زیر پاته از سر رات بگیر میگم وقت دکتر دارم میگه خودت برو دیگه و این رفتارش منو  ناراحت میکنه اعتراضم بکنم میگه ماشینتو بفروش بشین تو خونه تا خودم بگیرم و ببرمت ... چیکار کنم ماشینمو بفروشم یا نه ولی از طرفی میدونم ماشینو بفروشم دیگه خونه نشین میشم و اینجوری هم نیست که هر وقت بگم منو جایی ببره شما بودید چیکار میکردید؟؟؟؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مساله پولی نیست خرج رو میده مساله انجام دادن اون کاره

دکتر رو که باید بیاد باهات ولی خرید مهم نیس که حتما اون باشه من دوست ندارم موقع خرید شوهرم باشه ولی همیشه باهم میریم😐دلم میخاد تنها برم

یه مامان23ساله خدایا شکرت بخاطر داشتن پسرام🫀

شوهرت هم ماشین داره؟

اگه ماشین نداره خب چاره ای نیست بخر

اگه شوهرت ماشین نداره  و پول خرید و دکتر بهت میده

کارات رو خودت انجام بده  ولی

همیشه خریدای اصلی و کلی و روزانه خونه رو انجام نده 

چون عادتش میشه

فقط بعضی وقتا بخر 

بگو خب تو هم‌ماشین زیرپاته بعضی خریدها رو هم تو انجام بده یا بگو دوست دارم باهم بریم خرید لذتش بیشتر ...

۷۰ درصد خریدا میشه پای خودم فردا بچه دار بشم اگه نرسه میگه خودت ببر دکتر یا مدرسه مطمئنم 

من کل مسئولیت خونه با خودمه از نون تا گوشت و مرغ شوهرم فقط میاد می‌خورده و سرکار میره 

نه نفروش ماشین خوبه آدم داشته باشه حالا بعضی وقت ها خودت بخر بعضی وقت ها بگو من کار دارم تو بگیر بیار

شوهرت هم ماشین داره؟اگه ماشین نداره خب چاره ای نیست بخراگه شوهرت ماشین نداره و پول خرید و دکتر بهت ...

آره اونم ماشین داره مساله اینجاست که خیلی دغدغه های کاریش زیاده و میگه من کار دارم تو که ماشین زیر پاته بگیر سر راه ولی گهگاهی میگیره خودش ۶۰_۷۰درصد پای خودمه اما قبل  اینکه ماشین داشته باشم خودش موظف میدونست که انجام بده اما الان شانه خالی میکنه