من و همسرم تازه چند ماهه ازدواج کردیم تازه با بدبختی میخاییم یه ماشین بخریم . وااای برادر شوهرم بعداز ۸سال ازدواجش یادشون افتاده ماشین بخرن پدرشوهرم داره خودشو به آب و آتیش میزنم براشون . حتی وقتی من تازه عروس بودم شوهرم برام طلا خرید جاریمم پای شوهرشو کرد تو یه کفش با پولائی که از شوهرمن گرفتن رفتن طلا خرید براش آنقدر تابلو رفتار میکنند که نگم حتی زنش از اینا بود که حتی صورتشو هم نمیشست بلد نبود تیپ بزنه آرایش کنه ازوقتی منو دیده دیگه اون آدم سابق نیست کل فامیل هم بهش فهمیدن چقدر تو رقابت و حسادت شدید قرار گرفته .از اول نامزدی تا الان که عقد کردیم تو دشمنی بود با من تا دعوای منو خانواده همسرم و هم گذاشت .من همش براش دعا میکنم که حالش اول با خودش و خداش خوب بشه بعد با من ...واقعا دلم براش میسوزه وقتی منو میبینه عین آدمای مریض رفتار میکنه خیلی وحشتناکه .بنظرتون باید چیکارکنم بااینطور افراد؟
اره اصلا شدید . خب من دماغم از زمانی که مجرد بودم عمل کردم اهل تیپ زدن و شیک بودنم خدایش تعریف نمیکن ...
همینم یه بشکه خیکیه که گوشت از هرطرفش زده بیرون عین هرزه ها لباس میپوشه بعد خودش و شوهرش ملتو مسخره میکنن و به بقیه میگن جند،ه،منم ابرومو فیبروز کردم این جند،ه کو... خودشو پاره کرده هی میگفت وای رفتم آرایشگاه گفت فقط تو ابروت نچراله و... در صورتی که خودشم دست برده ،منم نگفتم که فیبروز کردم مطمئنم مادرشوهر شغالم پشتم حرف زده از خودشون حدس زدن داشت مثلا تیکه مینداخت
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وای خدا بهمون صبر بده سعی کن مادر شوهرت از هیچ چیز خبر دار نشه اولین دشمن مادرشوهره
دقیقا دشمن اصلی خودشه نه دیگه درس عبرت شد برام الان میشینه با سیاست زیر پای شوهرمو میکشه و تو گوشش میخونه که زنت به ما هیچی نمیگه ،همه کاراشو خودش با خانوادش میره انجام میده ،با ما نیست و فلان گفتم بس که لیاقت دارن شغالا
نه اجی من از همه ضربه خوردم تو زندگیم برا همین انتخاب کردم دوری و دستی بهتره
بهتره اینجوری خودت تو ارامشی
ولی از من ب تو نصیحت نذار شوهرت پیش خانواده اش همه حرفاتون و ایده های آینده تون بگه چه معنی میده چه شوهر خاله زنکی داری جدی جلوش وابسته بگو دیگ حق نداری برنامه هامون جلو دیگران بزنی ک یاد بگیرن