2777
2789
عنوان

بچه ها چرا انقد من هرکاری میکنم برادرشوهرمو جاریمم میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1139 بازدید | 49 پست
اره اصلا شدید . خب من دماغم از زمانی که مجرد بودم عمل کردم اهل تیپ زدن و شیک بودنم خدایش تعریف نمیکن ...

همینم یه بشکه خیکیه که گوشت از هرطرفش زده بیرون عین هرزه ها لباس میپوشه بعد خودش و شوهرش ملتو مسخره میکنن و به بقیه میگن جند،ه،منم ابرومو فیبروز کردم این جند،ه کو... خودشو پاره کرده هی میگفت وای رفتم آرایشگاه گفت فقط تو ابروت نچراله و... در صورتی که خودشم دست برده ،منم نگفتم که فیبروز کردم مطمئنم مادرشوهر شغالم پشتم حرف زده از خودشون حدس زدن داشت مثلا تیکه مینداخت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا عزیزم بخدا من خوشحال میشم براشون اگه اونا هم داشته باشند منم بهرحال جز این خانوادم سرافراز تر ...

میدونم چی میگی چون منم شرایطم تقریبا مشابه توئه، کلا انگار برادر بزرگا زورشون میاد داداش کوچیکشون بیشتر اونا پیشرفت کنه

کاری نمیشه کرد تو که نمیتونی ذات بد اونارو تغییر بدی فقط سعی کن کم کم به شوهرت بفهمونی و با سند و مدرک بهش ثابت کنی 

همینم یه بشکه خیکیه که گوشت از هرطرفش زده بیرون عین هرزه ها لباس میپوشه بعد خودش و شوهرش ملتو مسخره ...

وای خدا بهمون صبر بده سعی کن مادر شوهرت از هیچ چیز خبر دار نشه اولین دشمن مادرشوهره

میدونم چی میگی چون منم شرایطم تقریبا مشابه توئه، کلا انگار برادر بزرگا زورشون میاد داداش کوچیکشون بی ...

اره البته از اول شوهرم می‌گفت از بچگی همیشه تو رقابت بود باهام 

مگ میشه چجوری دلت تنگ نمیشه عروسی کردی زنگ نمیزنی ؟ ینی رفت و آمد نداری بامادرت؟

نه اجی من از همه ضربه خوردم تو زندگیم برا همین انتخاب کردم دوری و دستی بهتره 

وای مگ انتخاب خانواده همسرت نبودی؟ انگار خیلی باهات بدن؟

نه متاسفانه شوهرم عاشقم شد ولی کن نبود آنقدر پاپیچ شد منم نمی‌دونستم خانوادش از اول راضی نبودن

وای خدا بهمون صبر بده سعی کن مادر شوهرت از هیچ چیز خبر دار نشه اولین دشمن مادرشوهره

دقیقا دشمن اصلی خودشه نه دیگه درس عبرت شد برام الان میشینه با سیاست زیر پای شوهرمو میکشه و تو گوشش میخونه که زنت به ما هیچی نمیگه ،همه کاراشو خودش با خانوادش میره انجام میده ،با ما نیست و فلان گفتم بس که لیاقت دارن شغالا

نه اجی من از همه ضربه خوردم تو زندگیم برا همین انتخاب کردم دوری و دستی بهتره

بهتره اینجوری خودت تو ارامشی 

ولی از من ب تو نصیحت نذار شوهرت پیش خانواده  اش همه حرفاتون و ایده های آینده تون بگه چه معنی میده چه شوهر خاله زنکی داری جدی جلوش وابسته بگو دیگ حق نداری برنامه هامون جلو دیگران بزنی ک یاد بگیرن