2777
2789
عنوان

دلم میخواد خودمو بکشم خستهههه شدم

177 بازدید | 9 پست

مامانم اعصابمو خورد میکنه بشدت دلسوزه ولی انقد غرمیزنه نق میزنه ک اعصاب نذاشته واس هیشکی غلطی کردم وبهش گفتم فلان حرفو یه جایی زدم انقد غرزد نق زد ک چرا گفتی باید هیچی نمیگفتی گفتم نفهمیدم گ و ه خوردم گفتم غلط کردم گفتم از خنگیمه گیجم عقل ندارم بلد نیستم حرف زدنموچیکارکنم دست خودم نیست بازبیخیال نشدهی غرزد هی حرفو کش داد اخر سه تامحکم زدم توسرخودم تا ولم کرد😑

از یه طرف دیگ قب دعوای اساسی هی میگ دعا خورت کرده مادرشوهرت ب خدا ک ازمادرشوهرمن عفریته وبدترتواین دنیا وجود نداره ازش متنفرم میگم مامان فلانی(مادرشوهرم) انقد بابچه هاش خوب رفتارمیکنه ک نگو میگ دعا خورت کردن طرفداریشو میکن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو دعوا برا مامانت بخون آرومشه

والا دعوایی نیست من اصلا دعوا نمیکنم بخدا خودشه هی یه موضوع کوچیک وبزرگ میکنه میگ میگ تا بشه یه چیز بزرگ واعصاب خورد کن غر میزنه نق میزنه دعوا نیست تهش همه عصبی میشن ودعوا شروع میشه میگ شماها دعوا رو شروع کردین و مقصر شمایین😐سوره بگو ک غرغرنکنه😑

والا دعوایی نیست من اصلا دعوا نمیکنم بخدا خودشه هی یه موضوع کوچیک وبزرگ میکنه میگ میگ تا بشه یه چیز ...

همین سوره مسدخوبه وقتی داره غرمیزنه بخون 

سوره نمل هم بیشتر مواقع بخون برای ایجادمهرو محبت بین اعضای خانواده