2777
2789
عنوان

دعوا با شوهر بنظرتون حق داشتم

479 بازدید | 62 پست

خانوما من تقریبا یک هفته اس فهمیدم باردارم و تو این یه هفته سرما خوردگی شدید هم گرفتم طوریکه وقتی سرفه میکنم فکر میکنم الانه که دل و رودم از جا کنده بشه تو این مدت شوهرم بجای اینکه همراهم باشه کنارم باشه همشششش می‌ره پیش مادرش خواهرش فقط موقع شام و نهار و خواب برمیگرده این هیچی امروز رفتم دکتر دکتر گفتم احتمال سقط داری استراحت کامل بکن منم به شوهرم گفتم ازحق نگذرم شام از بیرون گرفت و ظرفهارم شست ولی همینکه شام و که خوردیم باز رفت پیش مادرش ساعت ۱۲ برگشت کلااا تنهام می‌زاره منم برگشت حسابی پریدم بهش دعوای شدیدی کردیم اولش جوابمو نداد هی خواست منو آروم کنه ولی بعدش که گفتم اگه می‌خوای همینطوری ادامه بدی زودتر بگو منو تکلیفمو روشن کنم کلا قهر کرد و باهام حرف نزد بعدش من اومدم اتاق درو بستم اونم تو حال 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب باید بیشتر هواتو داشته باشه و برات وقت بزاره الان تو مهمتری

خب منم همینو میگم ولی مگه به خرجش می‌ره بخدا تو این یه هفته اونقدر غصه از دستش خوردم که بچم الان ۵۰ ۵۰ بمونه یا نه

به این نمیگن دعوا. به این میگن یه حرکت. یه تکون. اگر توهین نکردی و به خانواده‌ش اهانت نکردی، بنظرم کار درستی بود. بعضی آقایون حرفو با یه تشر یا دعوا و قهر متوجه میشن. باید بدونه همسر باردارش اولویت داره. همسرت مرد خوبیه اما وابسته به خانوادشه. بزار بره اما زیاده‌روی نکنه. شما اولویتی. وسلام

مردا همینن بعضیاشون سرد و بی احساس اصلا درک ندارن اصلا توجه نمیکنن واقعا آدمو پیر میکنن😢 اصلا رمانت ...

بخدا اونقدر بچه میخواست کلافم کرده بود گفتم بچه دار بشیم یه محله رو شیرینی میده ولی الان اینجوری میکنه

میره پیش اوناچیکارمیکنه. سعی کن باارامش حرفبزنی عزیزم.از شرایطتت بگو و بگو بهتره پیشم باشی. ولی حالا ...

چه می‌دونم انگار تو خونه خودمون حوصلش سر میرع همش میره پیش اونا بعد اونا با من قطع ارتباطن بگم اشکال ندارع منم میرم من همش خونه تنهامممم

خب منم همینو میگم ولی مگه به خرجش می‌ره بخدا تو این یه هفته اونقدر غصه از دستش خوردم که بچم الان ۵۰ ...

الاهی🥹🥹

عزیزم با زبون خوش حرف حالیش نمیشه؟

باهاش حرف بزنی اروم و‌منطقی؟

یا کلا مامانیه