2777
2789
عنوان

لاغری

178 بازدید | 10 پست

سلام خانوما تاحالا کسی ازقرص زنجبیل برا لاغری استفاده کرده؟

باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖

مامان من خود زنجبيل را دم ميكنه ميخوره خيلي تاثير. اشته و جدلي از لاغري زنجبيل فوق العاده براي بدن مفيده

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تونت سرچ کردم زنجبیل و دارچین وزیره سبز و زردچوبه روبایه قاشق عسل باهم مخلوط کنی مثل قرص گردش کنی بزاری خشک شه وروزی دوتابخوری تا به وزن دلخواهت برسی

باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖
قرص نخور دم کرده زنجبیل بهتره

واقعا؟چربی سوزه یعنی

رژیم بگیییر از همه چی بهترههه همه چی ضرر داره

ررژیم عالیه ارادم یکم ضعیفه

من ۱۵ سال پیش با روش ذهنی وزنم رو کم کردم و تا حالا وزنم برنگشته. من هر روشی رو امتحان کردم و فهمیدم تنها روش دائم کاهش وزن همینه. فکر میکنم رژیم و ورزش و قرص لاغری و دمنوش و...فقط اگر نوعی حس اعتماد رو بتونه ایجاد کنه میتونه موثر باشه  درواقع بدون هیچ احساس گرسنگی و فقط با تقویت حس اعتماد به نفس و احترام به خود با لذت بردن از غذا وزنم هم کم شد

ررژیم عالیه ارادم یکم ضعیفه

من ۱۵ سال پیش با روش ذهنی وزنم رو کم کردم و تا حالا وزنم برنگشته. من هر روشی رو امتحان کردم و فهمیدم تنها روش دائم کاهش وزن همینه. رژیم و ورزش و قرص لاغری و دمنوش و...فقط اگر نوعی حس اعتماد رو بتونه ایجاد کنه میتونه موثر باشه  درواقع بدون هیچ احساس گرسنگی و فقط با تقویت حس اعتماد به نفس و احترام به خود با لذت بردن از غذا وزنم هم کم شد