2777
2789
عنوان

ارث متوفی

161 بازدید | 23 پست

با سلام من شوهرم نردیک۴۰روزه فوت کرده و چیزی به نام نداشته پدر شوهرم بیست سال پیش فوت میکنه و اموالش میزنن به نام برادرشوهرم و مادرش که به مبلغ فلان فروخته شد در صورتی که هیچ چیزی به شوهرم ندادن میخوام بدونم میتونم مهریه ام بگیرم یا نمیشه

اگ اموالی باشه آره وگرنه نمیتونین

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله اموال هست دوتا مغازه و یک خونه که مادرشوهرم میشینه توش حتی مغازه ها رو هم شوهرم اجاره اش می‌گرفت ...

پس حتما اقدام کنید 

بچه هم دارید؟ 

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
بله اموال هست دوتا مغازه و یک خونه که مادرشوهرم میشینه توش حتی مغازه ها رو هم شوهرم اجاره اش می‌گرفت ...

اموال به نام مادر شوهرت هست؟اگه اره نمی تونی کاری بکنی مهریه رو فقط از اموال همسرت بهت میرسه نه مادر شوهر بر ادر شوهر ولی ا‌که به نام پدر شوهرت هست که فوت شده حقش بع شما می رسه از ارث

بگرد هیچی مکتوب پیدا میکنی که مبنی براین باشه که پولی حاصل از فروش امواله باید تقسیمشه بین وراث یا م ...

خب من سند مغازه ها رو دارم نوشته به مبلغ فلان فروخته شد بین وراث درصورتی که هیچی ندادن

اموال به نام مادر شوهرت هست؟اگه اره نمی تونی کاری بکنی مهریه رو فقط از اموال همسرت بهت میرسه نه مادر ...

خب پدرشوهرم فوت شده بعد زدن بنام مادرشوهرم درصورتی که پولی به شوهرم ندادن

خب من سند مغازه ها رو دارم نوشته به مبلغ فلان فروخته شد بین وراث درصورتی که هیچی ندادن

خب ببین اگه شاهدی داشته باشی که مبلغ رو ندادن یا یه مدرک دیگه پیدا کنی که استناد کنی بهش بابت عدم دریافت وجه میتونی کارتو خیلی خوب تو دادگاه پیش ببری

حتی میتونی بری باهاشون حرف بزنی بگی کع شما پولی بابت فروش املاک حساب شوهر من واریز نکردین هرچی که گفتن رو ضبط کن ازاول ورودت به خونشون تااخرش همه رو ضبط کن 

اینا بدردت میخوره تو دادگاه

قاضی میتونه مورو از ماست بکشع بیرون توهم به حق و حقوقت برسی

خدا نشناسا ..به ورثه میرسه فکر کنم چرا بنام شوهرت نکرده بوده ..کار کار مادرشوهرو اون برادرشوهره فتنه ...

بدبخت شوهرم چق حرص خورد حتی قبل اینکه بمیره حق خواهرا هم دادن جز شوهر من