2777
2789

مانی

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده...انگار همه دوستام افتادن کلاس 1 من افتادم کلاس 2...انگار نقاشی 19 گرفتم...انگار همه رفتن اردو به جز من...انگار همه کلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم...حالم اینطوریه...

قدش برام اولویته بعد چون خودم شیطونم و شادم اونم شاد باشه و بچه ننه نباشه خونه و ماشین مهم نی چون زندگی مشترکه دوتایی باهم بدست میاریمش

خدایا ی صبری بهم بده نزنم بندگان مقدستو بگام/=

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توقع داشتم که حامیم باشه،رفاهمو تامین کنه،توجه و محبت کنه،مواظبم باشه و...که خب اینا رو برآورده کرد

در کنارش توقع داشتم حواسش باشه برخوردای فیزیکی باهام نکنه که خب این کامل از سرش نیفتاده

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

اخلاقش خوب باشه 

وضع مالیش متوسط باشه

بچه ننه نباشه 

بهم اهمیت بده و توجه کنه 

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

ندااارممم 

ولی‌ مرد باشه 

عاا بعدش کل حق و حقوقم میخوام 

قیافه مهم‌ نی( صدرصد کسی ک باهاش تو رابطه‌ میرم برام‌ اوکیه و خوش قیافه هس)

قد مهمه 

پول اگه خودم‌ اوکی باشم برام مهمه 

اخلاق منطقی باشه بخاطر خودم‌ بخواد قبولم کنه‌ نخواد عوض شم احترام بزاره پیشم‌ باشه تو هر شرایطی 

لوس نباشه و....

زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💚