2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تنبلی تخمدان داری..

قرص ویتاگنوس یا دمنوش گیاه پنج انگشت بخر مصرف کن

قرص عصاره همون گیاهه

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

من ۱ ماهه دارم هر شب عسل و دارچین میخورم اثر نداشت بنظرت پونه اثر میزاره؟

بله طب سنتی برای من تجویز کرد جواب گرفتم. 

تو دنیا زمانی به آرامش میرسی که توقعت را از دیگران برداری و فقط به خودت متکی باشی....

۵ ماه شده الان اصلا سابقه نداشتم در این مدت طولانی پریود نشم نهایتا ۳ الی ۴ رو عقب جلو میشد

البته حتما سونو بده خدایی نکرده کیست نداشته باشی اگه کیست ریز باشه با پونه حل میشه ولی کیست بزرگ نباشه

تو دنیا زمانی به آرامش میرسی که توقعت را از دیگران برداری و فقط به خودت متکی باشی....

مقدار هاشو میگی عزیزم؟

ی قاشق بریز بجوشون بخور مقدار مهم نیست ولی مرتب بخورش پریود میشی

حتما برو دكتر و سونو انجام بده ممكنه فيبروم رحم يا كيست داشته باشي بنابراين هر گياهي كه اينجا بهت ميگن دم نكن بخور ممكنه وضعيت هورمونهات بدتر بشه. من خودم فيبروم رحم داشتم و نميدونستم و مدام رازيانه و ويتاگنوس و پنج انكشت و از اين چيزا ميخوردم كه فهميدم خيلي برام ضرر داشته

💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜