من بیست سالمه و دوست دارم تجربه نصیحت یا هر حرفی به همجنس یا کوچک تر از خودتون دارین بگین در هر زمینه ای ازدواج کار تحصیل شخصی رفتاری و حالا هر چی به نظرتون میتونه به بقیه کمک کنه
با مرد روانی بداخلاق ازدواج نکن شده تا اخر عمرت از تنهایی بپوسی اما با مرد بداخلاق روانی بی اعصاب با تروماهای زیاد کوچکی ازدواج نکن
توصیه ام به دوستان این هست، برای هر کس به اندازه لیاقتش، وقت بگذارید. انسانهای ارزشمندی که بخاطر اعتماد به نفس کم، خود را در اختیار انسانهای بی ارزش متکبر گذاشتند، در نهایت دل شکسته، صبر لبریز، ذهن آلوده و خاطره تلخ دریافت کردند. «تجربه شخصی»
در مورد ازدواج؛ زندگی شخصیت رو شخصی نگه دار؛ بلاخره گاهی وقتا بحث و جدل پیش میاد تو زندگی؛ بهتر اینه که بین زن و شوهر حل بشع و به خانواد ها کشیده نشه؛ هم زمینه ی دخالت فراهم میشع؛ هم دیدشون نسبت به زن و شوهر عوض میشع.
هر گاه که تسلیمم در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که میکوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است. سوره مبارکه أسراء آیه۳۱. امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️