درود...خب اول وضعیت تحصیلیم: من یه دختر ۲۰ سالم یه ترم پرستاری خوندم بعدش دوباره کنکور دادم امسال پزشکی قبول شدم... از لحاظ عاطفی که تو طول ۲۰ سال اصلا رل و دوست پسر نداشتم و کلا زیاد حوصله روابط عاطفی و پسرا رو ندارم...خانوادم میگن من فقط بشینم درسمو بخونم خودشون خرجمو میدن ولی من دوست دارم کنار درسم یه کاری هم داشته باشم ولی نمیدونم چی دقیقا! چون وضع مالیمون خیلی خیلی متوسطه و فقط خرج خودمونه و پس انداز آنچنانی نداریم...حدود ۵۰ میلیون هم طلا دارم که خانوادم خریدن...بعد اینکه دانشگاهمم یه شهر دیگس و قراره بمونم خوابگاه😵💫 در حال حاضرم که دارم رو زبانم کار میکنم...به نظرتون نسبت به همسن و سالام به قولی کجای کارم؟ عقبم از زندگی یا چی🚶🏻♀️
اینم بگم حالا حالا ها حوصله ازدواج و این چیزارم ندارم
וتوی این دنیا به اندازه کافی بدی هست! دیگه لازم نیست آدم عمدا دنبالش بگرده.. •× دَر حـالِ تَحصــیلِ طِبـــــابَـت
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از همنظرها به خوبی استقبال میشه🤣