2777
2789
عنوان

عصب کشی 🤧

66 بازدید | 11 پست

سلام دوستان شبتون بخیر 🌹 

من دیروز عصر دندونمو عصب کشی کردم که چهار کاناله بود و پانسمانش کرد 

از همون دیشب مرتبط نوافن چرک خشک کن خوردم 

از امروز ظهر کمی تب کردم که با نوافن خوب میشم و اینکه 

چون آموکسی‌سیلین نداشتم سفالکسین و مترونیدازول خوردم باد هم نکرده اصن درد دندانمم نسبت به امروز صبح خیلی کم تر و ضعیف تر شده 

فقط بدنم بعد ۱۲ ساعت التهاب پیدا می‌کنه و کمی تب میکنم 

من صبحا ساعت ۶ میرم سر کار 

یعنی امروز صبح سرما خوردم ؟؟؟ یا به دندون ربط داره ؟؟

علتش چیه به نظرتون ؟؟؟

چند عصب کشی کردی؟

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۶ آبان بهم نوبت پر کردن داد

اوه چقدر بین پانسمان تا پر کردن فاصله داده!!! ببین اینا رو بخور و مرتب دهانشویه کن یه موقع عفونت نکنه تا کانال رو پر کنه و بعدم روکش کن حتما. دندون بعد از عصب کشی خیلی زود میشکنه و پودر میشه 

دهان شویه باید چی بخورم ؟برم داروخانه بگم چی؟

آب نمک خیلی رقیق یا حتی آب خالی. همینکه محیط دهنتون تمیز باشه . کپسول هات هم بخور انشالا رفتی بقیه کار عصب کشی رو انجام دادی همونجا بگو قالبگیری روکش هم برات انجام بدن تا دندونت حفظ بشه از دست نره اینقدر هزینه کردی حیفه