2777
2789
عنوان

شکستگی😔

64 بازدید | 6 پست

پارسال پای دخترم شکسته بود سرخورده بود روسرامیک.... 

امشبم چندساعت پیش روی نایلون فریزر سرخورد افتادحالا میگه دستم درد میکنه انگار ساعدش بادستمم فشارمیدم میگه دردداره و میکشه دستشو دارم روانی میشم دعا کنید نشکسته باشه 3سالشه و بچه ی ضعیفیه لاغره.... 

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜

ببر عکس

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
ببر عکس

مونده فردا ببرم😔

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا فردا بچه درد بکشه؟! گناه داره ببرش

اخه گریه نمیکنه فقط میگه درد دارم

پس به احتمال زیاد چیزی نیس چون اگه شکسته باشه دردش قابل تحمل نیس

امیدوارم فقط اب و... تودستش نمیتونه بگیره