2777
2789
عنوان

بچه ها من میخوام استعفا بدم

1038 بازدید | 74 پست

یه سالو نیمه استخدام شدم کادر درمانم خیلی اذیت میشم محیط کارش خیلی سمیه استرسم خیلی زیاده واقعا آرزومه استعفا بدم

از روز اول اذیت بودم تا الان تحمل کردم احساس میکنم دارم پیر میشم سر این کار

ازینجا برم میخوام برگردم جای قبلی که خصوصی بود ولی بیمه نداشت اما خب حداقل آرامش داشتم استرس نداشتم اینجا اومدم از همه چیز افتادم از زندگیم همه چیزم اعتماد بنفسمو از دست دادم حالم بد شده...

دلم فقط آرامش میخواد... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هم روحی هم جسمی دارم اذیت میشم همش تپش قلب دارم اونجا

خونوادم میگن آیندت رو ببین استعفا نده فلان هیچکسی راضی نیست ولی خودم واقعا اذیت دارم میشم

دلم فقط آرامش میخواد... 

چرا ؟

ما کادر درمان های ، دولتیو  خیلی دوست داریما

جاتو عوض کن

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

فرقی نداره اونجا کلا اذیت میشم محیطش اذیتم میکنه

اخه رسمی هستی حیفه تو میتونی حتی درخواست انتقال به یه بیمارستان دیگه رو بدی... ولی هیچی از سلامت روان و جسم خودت مهم تر نیست بیمه به چه دردت می‌خوره وقت جسم و روحت نابود شه؟! اگه خیلی اذیتی بذو همون خصوصی خودت هم میتونی بیمه رد کنی واسه خودت 

جوجه پرستار

از چه لحاظ سمه محیطش؟ بیمارستان کار میکنی؟ کارت چیه؟ من خودم بیمارستان و خیلی دوست دارم

וتوی این دنیا به اندازه کافی بدی هست! دیگه لازم نیست آدم عمدا دنبالش بگرده.. •× دَر حـالِ تَحصــیلِ طِبـــــابَـت

اخه رسمی هستی حیفه تو میتونی حتی درخواست انتقال به یه بیمارستان دیگه رو بدی... ولی هیچی از سلامت روا ...

واقعا استرسش زیاده من اصلا زبون ندارم سرزبونم کمه آرومم اینجا همه پررو هستن نمیتونم دووم بیارم. همه پررو و پاچه خوارن من اینجوری نیستم

مامان بابام میگن نکن دوس پسرم میگه نکن اینکارو هیچکسی راضی نیست ولی استرس منو که اونا نمیفهمن میگن حقوق بازنشستگی داره بعدا فلان...

دلم فقط آرامش میخواد...