2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پودر طلای سبز و قرص فرشته من نظرات منفی درموردش زیاد شنیدم خودم از گین آپ و پودر جبنسینگ تاثیر دیدم

عزیزم میشه بگی کی خوردی لاغر نشدی دیگه؟

اخه قبلا جنسینگ خوردم اما بازم لاغر شدم

یه چیزی میخام بدون بازگشت باشه

عزیزم تورخدا میشه بگیکی خوردی؟؟بدون بازگشت بود؟؟چن کیلو اضافه کردی

سعی کن با چیزای طبیعی وزنتو ببری بالا 

من همه اینارو امتحان کردم و واقعا به جسم خودم آسیب های جدی زدم متاسفانه 

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

عزیزم میشه بگی کی خوردی لاغر نشدی دیگه؟اخه قبلا جنسینگ خوردم اما بازم لاغر شدمیه چیزی میخام بدون باز ...

چندسال پیش خوردم ن اصلا لاغر نشدم البته من این روش رو ب کار بردم 

خودم اول ۴۳ کیلو بودم بی نهایت لاغر بودم 

جینسینگ، پودر جوانه گندم و خیلی چیزای دیگه چاق کننده باهم خوردم 

وزن ایده ال من ۵۸ کیلو بود اما من خیلی بیشتر خوردم تا زمانی ک شدم ۶۶ کیلو دیگه حسابی چاق شده بودم اضاف وزنم داشتم وقتی ک ترک کردم چار پنج کیلو لاغر شدم ولی دیگه ب حد نرمال و عالی رسیدم بعد از اونم هیچوقت لاغرتر نشدم

چندسال پیش خوردم ن اصلا لاغر نشدم البته من این روش رو ب کار بردم خودم اول ۴۳ کیلو بودم بی نهایت لاغر ...

جوانه گندم جدا خوردم الکی بود

شما جنسینگ و گین اپ رو ینی چن دوره خوردی؟

فردا میرم میخرم گین اپ 

جوانه گندم جدا خوردم الکی بودشما جنسینگ و گین اپ رو ینی چن دوره خوردی؟فردا میرم میخرم گین اپ

ببین جینسینگ بهتر از گین اپ برام جواب داد 

چار پنج ماه مرتب هرروز خوردم تموم میشد دوباره میخریدم