2777
2789

باور کنید من اصلا ادم حسودی نیستم 

هر وقتم حس حسادت بیاد سراغم سریع میگم استغفرالله و استغفار میکنم 

اما ی نفر ی فامیل هامون قشنگ ارزوهای منو زندگی میکنه 

مثلا من ی مدته تو ذهنم میگم فلان چیز میخرم فلان کار میکنم

بعد یهو میبنم اون خریده بهش رسیده 

اخه چرا 

خیلی حس بدی دارم الان

تیکر تولد ۲سالگی دخترم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید آرزوهای یکی دیگه رو هم تو زندگی میکنی.از کجا میدونی

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

همه ما داریم آرزوهای همدیگه رو زندگی میکنیم درکت میکنم

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

ارزوی تورو کسی زندگی نمیکنه

تو خودت اینتخاب کردی این باشی

اون انتخاب کرد این باشه..

ارزو بدست میان

بدست اورده میشن

مثل لقمه دهن نمیزارن

از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد

دقیقا منم همینم هر‌چی تو ذهنم هس بقیه زودتر از من انجام میدن 

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
چون که تلاش و اراده داشته و انرژی مثبت .تو فکرای منفی دور بنداز قطعا توام بهش میرسی

هیچ تلاش و اراده ای نداشته جز پول بابا..‌.

من دارم از نابرابری دنیا صحبت میکنم

اینام شعاره ک منفی هستی نمیدونم تلاش نکردی 

اتفاقا کردم زیادم تلاش کردم اما جوونای ما سخت بدست میارن اونایی ک پشت و پناهی ندارن

تیکر تولد ۲سالگی دخترم

اینطوره دیگه .منم مثل تو .ادم تو این دنیا همیشه به اونچیزی که حقشه و میخواد نمیرسه 

یکی دیگه میرسه اصلنم قدر  اونو نمیدونه 

اما درهرصورت نوش جونش 

چکار میشه کرد بجز ارزوی خوشبختی انشالله خدا به دل ماهم نگاه کنه هیولاهای سر راخمون رو نابود کنه تا به خاسته هامون برسیم 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

همه ما داریم آرزوهای همدیگه رو زندگی میکنیم درکت میکنم

من امشب دارم خورشت بادنجون میخورم کی ارزو کرده بود ؟؟؟؟

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

من امشب دارم خورشت بادنجون میخورم کی ارزو کرده بود ؟؟؟؟

راستشو اکه بخوام بگمو نمی‌گین که پز می‌دین ما یه ماهه مجبوریم به خاطر یه مشکلی تو هتل بمونیم و این یه ماه انقد غذای بیرون خوردم حالم به هم میخوره و به خدا به مامانم سر شام میگفتم کاش یکی بود یه خورشت خونگی میآورد برامون 😂

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

اتفاقا از عمد اون طرف جلوی چشمته

این قانون کائنات، وقتی تو زمینه ای ضعیفی یا نمیتونی حس حسادتو کنترل کنی این اتفاق میافته تا بتونی روی خودت مسلط بشی و دیگه با دیدنش حس حسادتو نداشته باشی ، زمانی که رشد کردی اون آدم از جلو چشمت میره 

راستشو اکه بخوام بگمو نمی‌گین که پز می‌دین ما یه ماهه مجبوریم به خاطر یه مشکلی تو هتل بمونیم و این ی ...

عه پس تو هم ارزوی منی عاشق هتل رفتنم و اینکه غدا نپزم .البته نه در حد ارزو ولی دوست دارم 

چقدر جالب شد باهم حرف زدیم 

راستشو اکه بخوام بگمو نمی‌گین که پز می‌دین ما یه ماهه مجبوریم به خاطر یه مشکلی تو هتل بمونیم و این ی ...

کاش نزدیکت بودم برات میفرستادم