2777
2789
عنوان

امروزم داغوووون بود

249 بازدید | 17 پست

سلام

از همون صبح یا بهتره بگم ظهر که از خواب بلند شدم داغون بود تا الان

دلم میخواد ساعتها گریه کنم یا جیغ بزنم یا برم بیرون( اینجا داره بارون میاد) بدوم

دلم میخواد از این خونه برم

از اون دخترهای لوس و نادونی هستم که قدر هیچی رو نمیدونم

کلا روز بدی بود 

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خسته شدم حالم داره بهم میخوره همش یه جا نشستم داخل خونه

نه کاری میکنم نه فعالیتی

همش ناامیدم همش خسته ام

قلبم از ظهر که عصبانی شدم تا الان یجوری شده قفسه ی سینه ام سنگین شده یهو میپره ضربان قلبم

دلم میخواد فقط برم بیرون و بدوم و دور بشم

برم تو تاریکی

هه زهی خیال باطل😂😂 نه میتونم بدوم، نه میتونم برم بیرون، نه هوا خوبه، نه اجازه شو دارم، نه حوصله شو دارم، 

شما چند سالتونه

۳۷

یه زمانی اینقدر رویا و آرزو داشتم هیچی حالیم نبود

وقتی مادرشدم قدر مادرم فهمیدم

بچه بزرگ شد قدر شوهرم فهمیدم

خودم یا عزیزانم مریض شدن قدر سلامتی رو فهمیدم

۳۷یه زمانی اینقدر رویا و آرزو داشتم هیچی حالیم نبودوقتی مادرشدم قدر مادرم فهمیدمبچه بزرگ شد قدر شوهر ...

جالبه که بعضیا از شما بزرگترن ولی عقلشون قد نمیده..

آره واقعاکددم فردافردام که از همین الان خراب شده استفردایی که به حرفای امروز میگذرا

اصلاااااا اینطورنگو

تو خودت فردات میسازی

پاشو تو کارها کمک مامانت کن هم سرگرم میشی هم اون خوشحال میشه

یه روز حسرت الان میخوری

اصلاااااا اینطورنگوتو خودت فردات میسازیپاشو تو کارها کمک مامانت کن هم سرگرم میشی هم اون خوشحال میشهی ...

مامانم الان اعصابش داغونه

برم جلوش داغون تر هم میشه

چیکار کردی که اینطور بمبیش کردی😂😂😂قدر مادرت بدون

صبح سر یه موضوعی خیلی سرش داد زدم فحاشی و...

بهش یه حرفی رو زدم که واقعا ته دلم همیشه میخواستم بهش بگم خواهرم هم عین طوطی بعد من تکرار کرد باهاش الکی دعوا گرفت

من الکی نباید اعصابمو برای خواهر اسکل و بی خیالم خرد می کردم