من کلاس رانندگی میرم جلسه دوم هستم شوهرم پایه دو داره و از خاطرات کلاسای رانندگیش تعریف میکرد یهو گفت زن مربی آموزشگاهم توی امتحان بود گفت عوضی خیلی خوب رفت همون اولم قبول شد منم خیلی ناراحت شدم دیروزم بهم گفته بود حالا کو تا تو راننده بشی،،،خلاصه این تعریفش خیلی دلخورم کرد کلی باهاش دعوا کردم بهمدیگه فحش دادیم و در آخر اومدم اتاق...اونم احتمالا خوابیده طبق معمول...
خیلی بهم ریختم غلط یا درستش رو نمیدونم فقط عصبی شدم و توقع تعریف از کسی رو ندارم
برای سلامتی همه ی پدرمادرا و بچه ها یه صلوات محمدی(اللهم صلی علی محمد و آل محمد و فرجه)🙏😍😘
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
چیز خاصی که نگفته. یه دفه یادش اومده به فلانی تعریف کرده. مردا عقل ندارن نمیدونن چه حرفی رو کی بزنن. هرچی به زبونشون میاد میگن. منظور خاصی نداشته خودت الکی ناراحت نکن
پسرم تاج سرم😍دخترم مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤