خیر نبینن از زندگیشون هیچ وقت دهنم به نفرین باز نمیشد ولی حال و روز دخترم داره دیوونم میکنم شده یه مرده متحرک همین دیشب تا ساعت ۳نصف شب داشت گریه میکرد
خدا ان شاالله خسرو پناه بی شرف رو به زمین گرم بزنه ان شاالله این روزای دخترم به سر عزیزترین کسشون بیاد
تو اون دنیا بدترین جاها نصیبش بشه
ای بی خبر از حال بیمارم رفتی و خود رابه که بسپارم،،باور نکردی حرف قلبم را،،آرام جانم دوستت دارم،،
ثبت نامش 304 تومنولی کنکور فرهنگیان هزینش جداست و باهم حدودا 600 تومن میشههزینه ی ترمیمم هردرس 70 تو ...
مصاحبه فرهنگیان هم پارسال ۷۰۰ هزارتومان بود اونم روش میاد.
۱۵۰-۳۰۰ هزارتومان هم هزینه معاینات پزشکی بود .
اگه تربیت بدنی هم باشی یا هنر بارم هزینه جدا میگیرن
لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع) ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمیدونم مرده وگرنه اصلا جواب نمیدم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍
حداقل حداقل تو رشته ی تجربی بخوای ۲و۳تا کلاس بنویسی با پول کتابا و یه آزمونم بخوای بدی بالا ۱۵،۱۶تومن واقعت حداقلشو دارم بهت میگم تازه اگه نخوای دوره نکته و تست یا جاست تستوشونو بری اونارو بخوای بری با پول جزوه ها واقعا تا ۳۰ تومن میکشه