2777
2789
عنوان

طالع بینی واقعیت داره

93 بازدید | 13 پست

تروخدا کسی میدونه؟من یکی از دوستام یکی بهش گفته جدایی داری و داره میزنه زیر همچی با طرفش کلی وقت منتظر این لحظه بدون هرجفتشون نمیدونم کی بهش گفته برو اسم خودتو مادرتو بده به یکی با اسم طرف و مادرش رفته اینکارو کرده گفته جدایی داری انقدر حالش بده خانما تروخدا این حرفا حقیقته؟طرف طلبه هست و و مثل اینکه خیلی کاربلدو مدعی تواین زمینه شما تجربه ای دارید؟

نه بابا

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

من به هیچ خرافاتی اعتقاد ندارم چون خدا بالاتر از همه اینهاست

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا جدی دختره داره اینکارو میکنه؟؟؟عقلم خوب چیزیه

این اقاعه خیلی خیلی خیلی معروف تواین حیطه بعد اطرافیان دوستمم قبولش دارن گفته کلا جدایی نمیرسید بهم این ترسیده بقدری حالش بده حال ماهم بدکرده

این اقاعه خیلی خیلی خیلی معروف تواین حیطه بعد اطرافیان دوستمم قبولش دارن گفته کلا جدایی نمیرسید بهم ...

معروفه که باشه

نمیدونم والا ادم مغزش سوت میکشه از اینکارا و حرفا

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
سلام نه والا حل نشد مطمئن هست؟

این ادم فقط حرزودعایرای رفع مینویسه بااینکه مثل فالگیرامیتونه کارای دیگه هم بکنه مااین اقاحرزگرفتیم بهش خبردادیم اصلاخواستگارامیرن برنمیگردن الان قراره دعای رفع بنویسه یه کارای دبگه همبگه توخونه انجام بدیم وحرزنقره که قوی تره وجن نمیتونه نفوظ کنه بنویسه.