2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نامه دارم همش ب فکر خودکشی ام متهی نمیخام مدت زمان کمی اونجا باشم اگه کسی اطلاع داره ک آیا میشه تا آخر عمر اونجا بمونه بهم اطلاع بده

همین الان خواستم خودمو آویزون کنم

نامه دارم همش ب فکر خودکشی ام متهی نمیخام مدت زمان کمی اونجا باشم اگه کسی اطلاع داره ک آیا میشه تا آ ...

ببین عزیزم من سه بار بستری شدم بابت اضطراب های شدید و افسردگی توروخدا نرو براایندت خوب نیس من خانواده همسرم نمیدونم از کجا فهمیدن بخدا انگ دیونگی تاابد روته نرو ازت خواهش میکنم جوشم خیلی بده حالت بدتر میشه 

ببین عزیزم من سه بار بستری شدم بابت اضطراب های شدید و افسردگی توروخدا نرو براایندت خوب نیس من خانواد ...

میدونم ک اگه بیرون بمونم آخرش خودکشی میکنم 

اونجا قفل و زنجیر میکنن ک این کارو نکنم 

من ب شدت حالم بده دارم درد میکشم کاش خدا زودتر منو ببره بخدا طاقتم سر اومده دیگه نا ندارم

قتل نفس عذابش ابدیه،رنج این دنیا یه روزی با عمر تموم میشه ولی عذاب قتل نفس تا ابد گریبان گیره ..

خب منم واس همین میگم 

مثلا من الان خونه تنهام و کلی آلات قتل دم دستمه بزور دارم جلو خودمو میگیرم

خب منم واس همین میگم مثلا من الان خونه تنهام و کلی آلات قتل دم دستمه بزور دارم جلو خودمو میگیرم

منم خیلی وقتا به فکرش افتادم ولی نمیشه یه کوچولو فقط به خودت راحت تر بگیری؟میدونم آدما بدن اذیت کردن ولی نمیشه یکم با خودت مهربون تر بشی؟همین الان بشینی یه فیلم قشنگ ببینی و یه خوراکی خوشمزه بخوری؟

میدونم اونقدرام راحت نیست ولی نمیشه سعی کنی یه ذره فقط به غمات فکر نکنی؟بگی گور بابای همه چی؟❤️🫂

منم خیلی وقتا به فکرش افتادم ولی نمیشه یه کوچولو فقط به خودت راحت تر بگیری؟میدونم آدما بدن اذیت کردن ...

بخدا نمیتونم از هیچی لذت نمیبرم همین الان داشتم داد میزدم خدایا منو ببر نزار با خودکشی بیام ترو قرانت قسمت میدم راحتم کن ولی انگار صدامو نمیشنوه 

بخدا راضی ام تا آخر عمر بستری شم مراکز روان 

بخدا نمیتونم از هیچی لذت نمیبرم همین الان داشتم داد میزدم خدایا منو ببر نزار با خودکشی بیام ترو قران ...

میدونم سخته لذت بردن توی این حال ،منم داروی اعصاب خوردم همه چی تجربه کردم میدونم چه حالیه ولی سعی کن یه نقطه ریز پیدا کنی پیدا هم نشد درست کن برای خودت

این دنیا همش بازیه ،یکم به خودت سعی کن کمک کنی ،به زور هم شده خودتو یه ذره خوشحال کنی 

نمیدونم اعتقاد داری یا نه ولی یه دو رکعت نماز بخون آروم شی یا  یه صفحه قرآن بخون، اصن هرچی که یکم آرامش پیدا کنی🫂