2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هم اینبار هم دفه پیش شرکت کردم! دوغ چرا پای ثابت نی نی سایت نیستم یعنی مقالاتو میخونم و بعضی وقتا سرچم که میزنم د مورد ی مطلبی میام از تاپیکها استفاده میکنم

مسابقه ها رم از طریق کانال نی نی سایت متوجه شدم دفعه قبل مسابقه بهتین سرآشپزها که عکش گذاشتمو هر از گاهی میومدم سر میزدم راستش اصلا نمیدونستم تبلیغ چیه و این حرفها!!!

دوستان یه سوال داشتم امضای من برای شما دیده میشه؟؟؟,یه نفرگفت امضات روبایدبیشترببینیدروبزنیم تابخونی ...

آره امضات رو کاش یه خط بالاتر می نوشتی اینطوری باید بیشتر ببینید رو زد

به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی 

تا ایندفع ه که یکم دوزاریم افتاد که باید تبلیغ کرد امضا گذاشت لینک گذاشت!! ما هم گفتیم بسم الله... اما حقیقتش برا من کارمند بچه دار که مقدور نیست صبح تا شب بشینم تو نی نی سایت تاپیک بزنم!!

و باز هم متاسفانه الان میبینیم تو لیست پربازدید ها باز هم غذاهایی هستن که واقعا حقشون تو صدر بودن نیست!! کاش مسئولین نی نی سایت در این مورد واقعا یه تصمیم جدی بگیرن! وگرنه ممکنه بعد ی مدت فقط مدام چند نفر تکراری برنده بشن و انگیزه بقیه از بین بره!

برای همین به نی نی سایت پیشنهاد میدم که هرکس تو مسابقه شرکت کرد و تائید شد بهش ی کد اختصاص بدن و تا زمانیم که نتایج اعلام نشده کاربر مشخص نشه (چون خودم مهندس کامپیوترم میدونم از لحاظ فنی میشه که میگم) و در نهایت به جای کاربر غذا رای بیاره و شرایط مسابقه عادلانه تر بشه

ببخشید طولانی شد