2777
2789
عنوان

به بچه هامون ادب یاد بدیم ما معلم ها گناه داریم

| مشاهده متن کامل بحث + 2597 بازدید | 110 پست
بنظرم معلم در کنار روی خوش باید جذبه داشته باشه و تعادل بین اینا خیلی سختهکاش همه معلما پیش معلم تار ...

یه   کم   از  معلم   تاریخت بگو 

مثلا  بچه  ها  زمان  حل  تمرین  یا  پرسش شلوغ  می‌کردند  چی  کار  می‌کرد که  بچه ها  گوش  می‌دادند  و آروم  بودند؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر دلت پره ... 

دل منم پره 

دیگه مدرسه خیلی ترسناک شده

بچه هامو با ترس میبرم میزارم ... ! 

خدا به دادمون برسه

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫

[QUOTE=357812573]با احترام به نظرم با نسل جدید دوست نیستید ، نمیدونید چطور باید کنترلشون کنید دلشونو بدست بیارید 

شما  بگید  چطوری  باید  دوست  شد ؟ 

به  شدت  دوستم   دارند  ولی  جنبه  ندارند  که باهاشون  مهربون  باشم  

گل گفتییه علت اعتراض زیاد بچه ها اینه لقمه آماده میخان نمیخان یکم زحمت بکشن

دقیقااا 

امتحان هم می گیریم   تو  برگه  کاملا  اشتباه می‌نویسند  اما  میگن  بد  تصحیح  کردید  و حقم  این‌  نمره نیست !! ...بهم  کم  دادید ..

من آموزشگاه تدریس کردم برای بچه های حدود هشت ساله به نظر من بچه های الان نسبت به زمان خودمون هیچ احت ...

معلم  های  من  هم  خوب  نبودند  

خصوصا  ابتدایی  

اومدم   مثل   اونها  نباشم  ولی  روح  خودم داغونه ..

قلق بچه ها رو پیدا کن ،باهاشون دوست باش درسته این نسل حرف گوش نکن وشیطونن اما یک قلقی دارن البته معلم مدرسه نیستم ۸ سال معلم خصوصی بودم به شیطون ترین و فضول ترین دانش آموز ریاضی یاد دادم خیلی دوستم داشت چون منم قلبا دوستش دلشتم اگه خسته میشد بهش سخت نمی گرفتم  عین خواهر بزرگترش منو دوس داشت جالبه قبل سر هیچ کلاسی نمی موند ودرس خوندن رو دوست نداشت اما کم کم درسش خوب شد با مشاور مدرسه و روانشناس خوب صحبت کن حیفه معلم خوب از کارش استعفا بده عزیزم برات دعا می کنم تو راه معلمی صبور وشکیباباشی

خواهر ما معلم اجتماعی داریم حفظ نکنیم گسستمون میکنه باید عیننننن خودش بگیم 🤦‍♀️🤦‍♀️😭😭مدرسه تیز ...

ن مال ما اجتماعیمون اوکیه😂ادم باحالیه خوشمون میاد ازش

یا برای همیشه زندگی کن یا سعی کن بمیری..!
ن مال ما اجتماعیمون اوکیه😂ادم باحالیه خوشمون میاد ازش

میدونی معلم اجتماعی ماهم خیلی خوش اخلاقه باهاش دوستیم 

ولی قوانینش سر جاشه 

بر عکس دینی مون که  مفهومی توضیح بدیم قبول میکنه 🥲😅

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

حالا شما ک بزرگ سالی و این بچه های نسل جدید و گستاخ رو تحمل میکنی 

ولی خدایی معلمهای جدید دیگه زیادی تن پرور شدن ابتدایی رو میگما ،همه بار مددسه رو من مادره انگار ن انگار مدرسه میرن