2777
2789

معلمم  فقط  چشم   یه  سری  میانگین   ۱۰   ۱۲  تومن حقوقمو  میبینه  .نمیبینن چقدر  باور  روانی  زیادی  مدرسه  داره 

چقدر  تصحیح  برگه  تو  خونه  وقت  گیره  

تدریس  تو  خونه آمادگی  میخواد 

طرح  سوال

بچه  های  من  دبیرستانی هستند  و اینقدر  خودسر.

بچه  ها  به  شدت  بی  ادب  شدند  

شعور  و احترام   که  اکثر  اونها  ندارن

من اهل توهین  و داد  زدن  نیستم  

و احساس  میکنم  دارن  سوء  استفاده  می  کنند 

دیروز  اونقد  اذیت  شدم   

پیش  خودم  گفتم ارزش نداره  

هر  چی  زحمت  بکشی  سر  آخر  توهین میشنوی از همه. 

من  تقریبا  جزء  بهترین  معلم ها  هستم و معمولا  معلم نمونه  انتخاب  میشم  

ودرصد نهایی  ام  پارسال خیلی  بالا شد   بالای ۱۹ ...

منی که عاشق  معلمی  بودم  

جایی  رسیدم  که میگم   چرا  داری  خودتو  اذیت میکنی  

اصلا   جدیدا  دلم   واس   بچه ها  نمیسوزه  که وقتی  می‌شنوم   میگن فلان  معلم  توهین  کرد   داد   زد وو...

پیش خودم  میگم  مگه  منی که  این  همه  بهتون  احترام   گذاشتم    و ساعت  ها  برای  تدریس  بهتر   تو   خونه  وقت  گذاشتم ...با  اینکه  دانشگاه  عالی   درس  خوندم   ولی  باز  برا  بهتر  بودن   هر  سال  کلیپ  های  مختلف  میدیم   قدر  منو  دونستید!؟؟؟ 

بچه  ها  بهم   ثابت  کردند   در  صورت  توهین  و بداخلاقی  معلمی   آروم   هستند !!

برای  من فقط  زمان تدریس  آروم  هستند   غیر  اون شلوغ  می‌کنند  و شده  بهم  بی  احترامی  کنند   و من  هنگ  نگاشون   کنم  !!

دیگه معلمی  رو دوست  ندارم

چون  منزلتی  ندارم  

نه  تو  جامعه  

(مردم   که  مارو می‌بیند میگن   خوب  پول  مفت میگیرید ...آخه  آدم‌ نا  حسابی  تو  هم  بچه  تو  پنج  شنبه  جمعه  و عید  و تابستون  بفرست   من  هم  برم  مدرسه...مردم  ایران  زورشون  به  خیلی  ها  نمیرسه  واس  معلم ها شاخ  شدند !!! )  

نه  بچه  ها   که  حرمت معلم  براشون  معنی  نداره  

نه  اداره  حرمتی  برامون  قائل  هست

نه  آموزش  و پرورش و...

چقدر  من  ساده  بودم   و سالها  با  جوون  و دل  تدریس  کردم  ...جزوه های مختلف   نوشتم  

حتی  برای  ارزشیابی  من  نگاه به میانگین  عالی  نهایی  من  ننداختن  و  براساس  یه  سری  معیارهایی  که  نمیشه  گفت  بهم  نمره  دادند  

چقدر  دلم  میخواد  انصراف  بدم  

برام  دعا  کنید  وضع  مالیم   بهتر  بشه  حتما انصراف  بدم  

اول   عاشق  معلمی   بودم و پولش برام  مهم نبود ..  ولی  الان  از  رو  اجبار  موندم  

فعلا  واس  وضع  مالیم  موندم   و نیاز  به  ۱۱  ۱۲   تومن  دارم ..یه  سرمایه  گذاری  کوچیکی  کردم  و دستم  بسته  شد

کاش خونواده  ها  به  بچه  ها  آموزش  بدن  ...

کاش  بچه ها  قدر  معلم  هایی  که   براشون  ارزش  قائل  شدند  رو  بدونند  

دیروز  عصبانی  شدم   و کلی حرف  بهشون  زدم ...توهین  نکردم   ولی  مطمئنم  یه  سری  میرن  به  خونواده هاشون  میگن  و شاید  برام  مشکل  ساز  بشه  !!!

مدرسه  از  طرف  خونواده  ها  تبدیل  شد  به مکانی  برای  زیر آب  زدن  معلم  

انگار  قبل  رفتن  بچه  ها  به مدرسه ، خونواده  به  بچه میگه  ببین  معلمت  چه  رفتاری  داره   

یه  کلمه  سیاسی  بگه ووو...بگو   که  اگه زنگ بزنم  مدیر  مدرسه  و اداره

در  صورتی  که  به  چشم  دیدم  معلم  عالی  بوده  ولی  ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با احترام عزیزم

اما من معلمای دبیرستانم هم خوشرو بودن و هم پیشمون شان و منزلت داشتن. از یه اخمشون ما عذاب وجدان میگرفتیم

در این حد!!!

حتی یک بار ک رنجوندیمش براش یه باکس گل طبیعی خیلیی گنده سفارش دادیم و پیتزا واسه کل کلاس که از دلش دربیاد

بنظرم بستگی ب معلم داره

چون همین ما ک چندتا از دبیرامونو انقد دوست داشتیم یکی دوتا دبیرم از دست کلاسمون گریه میکردن!

و این دبیرامون میگفتن شما که اینقد خوبید چرا پشت سر کلاستون حرف میزنن اینهمه!

من با دانش اموزا کاری ندارم حق با شماست ولی خدایی بعضی از معلما هم از زمان قدیم تا الان خیلی خیلی بچه هارو اذیت کردن تحقیر کتک هر کاری دلشون خواسته کردن یعنی خیلی ها از معلماشون شاکی هستن چون خیلی بهشون اسیب زدن الان خداروشکر هم بچه ها عاقل شدن هم خانواده ها دیگه نمیزارن معلمی له بچشون زور بگه یا اذیتش کنه

به عنوان دانش آموز دبیرستانی میگم

معلم ها اصلا درک نمی کنند فقط فکر می کنن درس و کار خودشون مهمه هرچی میگی میگن از پنجشنبه و جمعه استفاده کن معلم ها به چشم انسان نگاهت نمی کنن به چشم برده نگاه می کنن ک هرچی بگن باید بگی چشم

واقعا منتظرم سال دوزازدهمم تموم بشه و از دستشون خلاص شم

خدایا ی صبری بهم بده نزنم بندگان مقدستو بگام/=

راستش من زیاد بع سن بزرگ نیستم ولی اطرافم میبینم بچه های دبیرستان چه قدر بی ادب شدن نمیدونم تحت تاثیر چیع سنشون خانوادشون فضای مجازی

ولی باعاشون سخته سروکله زدن

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم
با احترام عزیزماما من معلمای دبیرستانم هم خوشرو بودن و هم پیشمون شان و منزلت داشتن. از یه اخمشون ما ...

خیلی برام سواله چرا اونا گریه میکردن

میشه دقیق توصیح بدی؟

کل کلاس با اون دبیر لج بوده درسته

چرا خب

واقعا آقایون معلم وخانم ها حقوقشون ۱۲تومن هست؟باورم نمیشه

آره  

تقریبا  از  سابقه  ۱  تا  ۱۰   

بین   ۱۱  تا  ۱۳  ۱۴   هست  

البته  تو  حکم  و  دستمونو  میگیره  کمتره 

بالا  یه  تومن  بابت  مالیات  و ... کم   می‌کنند