2777
2789
عنوان

دخترای دبیرستانی بیان لطفا❤️💕🙏

417 بازدید | 12 پست

دخترا خواهرم یازدهم هست کتاب کمک درسی فارسی فرمول ۲۰ بهتره یا ماجرای ۲۰ ؟؟؟

کدومشون درسنامه کامل تری داره؟

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

فرمول۲۰

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزنه تو نت یه بخش از کتاب رو گذاشته خودش بخونه ببینه با کدوم ارتباط میگیره

چندین بار سرچ کرد 

ولی نمیدونه سطح کدوم بالاتره 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

چندین بار سرچ کرد ولی نمیدونه سطح کدوم بالاتره

سطح شون تقریبا یکیه 

ولی خیلی سبز درسنامش بیشتره 

فرمول 20 خلاصه تره

در کل هر دو خوبن اگه سطح بالا می خواد از کتاب تست استفاده کنه

لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤

سطح شون تقریبا یکیه ولی خیلی سبز درسنامش بیشتره فرمول 20 خلاصه ترهدر کل هر دو خوبن اگه سطح بالا می خ ...

مرسی از راهنماییت عزیزدلم😍❤️🙏