2777
2789
عنوان

Help me پلیییییز....دوستانی که زبانتون خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 47 پست
 I Was worked to company....... during seven years

نه عزيزم جملتون صحيح نيس

زمان جملتون مجهوله اما فاعل داره باهم جور در نمياد

من كه قلبم واسه تو ميزنه هر دم تو دليه من♥️ كارشناس ارشد آموزش زبان انگليسى هستم جهت برگزارى كلاس هاى زبان به صورت خصوصى در خدمتم🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شايدم همچنان مشغول كاره تو اون كمپانى و هنوز ازشون جدا نشده ولى دنبال يه كار جديده

چون توضيحى در اين باره نداد

من كه قلبم واسه تو ميزنه هر دم تو دليه من♥️ كارشناس ارشد آموزش زبان انگليسى هستم جهت برگزارى كلاس هاى زبان به صورت خصوصى در خدمتم🥰
اگر كار نميكنه فكر كنم ماضي ساده كافيه! I worked  

اگر بخواد از زمان دقيق استفاده كنه بله simple past هم صحيحه

اما اگر زمان دقيق رو نگه past perfect گزينه ى بهتريه به نظر من

چرا مجهول؟ "در طی 7 سال" مجهول نیست دیگه!

Was worked حالت passive داره گلم

چه قدر همتون ماهین

خانما من ۷سال در دو تا شرکت بیمه کار کردم ... میخوام بگم ۷سال تو شرکتهای بیمه کار کردم ... ۳سال فلان شرکت ۴سال بهمان شرکت .... در شرکت بهمان هنوز مشغول به کارم   

ما مالک هیچ چیز نیستیم ؛فقط نوبت ماست که از آنها استفاده کنیم😊پس ببخش و بگذر 

I worked فکر کنم کافی باشه 

بله درسته

اما جمله اولتون was worked مجهول بود