2777
2789

از اول شهریور تا حالا سردرد دارم فقط سه چهارروز خوب بودم چقدر خوشحال بودم که خوب شدم ولی باز برگشت.سردردم ب این صورته که گاهی احساس سوزش توسروبینیم میکنم و موقع خم شدن خیلیدردمیکنه.کسی مثل من بوده اینهمه سردرد تو بارداری ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو دکتر منم خیلی سردرد دارم درکت می‌کنم امروز شوهرم رفت سرکار زلوفن بهم داد سرم و بستم دو ساعت خواب ...

دکتر مغزواعصاب رفتم بخدا قرص ماپروتیلین داد هیچ فایده نکرده.

پنج ماهمه شما چیکار کردی تا خوب شدی توروخدا کمکم کن

من سه ماهم تموم شد سر دردم خوبشد.شما فشارت بالا نیست؟

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
من سه ماهم تموم شد سر دردم خوبشد.شما فشارت بالا نیست؟

نه عزیزم بالا نیس‌.نمیدونم چیکار کنم جوریه صبح دوس ندارم ازخواب بیدار شم هرروز هرروز سرم دردمیکنه کاش بمیرم دیگه تموم بشه این درد

نه عزیزم بالا نیس‌.نمیدونم چیکار کنم جوریه صبح دوس ندارم ازخواب بیدار شم هرروز هرروز سرم دردمیکنه کا ...

خدانکنه میدونمعزیزم.فقط تامیتونی استراحت کن.اصلا نبایدخسته شی.مایعات فراوان بخور.من اصلا جایی نمیرفتم چون یکم خسته میشدم سردرد میشدم

توروخدا شما چیکار کردی که خوب شدی قرصی چیزی استفاده کردی؟

قرص که نمیشهفقط استامینوفن ساده.خود به خودخوب شد.از او بارداری داشتی؟غذاهای تند و پر ادویه هم نخور‌‌ .شکمت خوب کارمیکنه؟

قرص که نمیشهفقط استامینوفن ساده.خود به خودخوب شد.از او بارداری داشتی؟غذاهای تند و پر ادویه هم نخور‌‌ ...

اره قبل بارداری هم یک ماه تموم داشتم خودبخود خوب شد باز برگشته.شکمم گاهی نه یعنی ربطی داره؟

اره قبل بارداری هم یک ماه تموم داشتم خودبخود خوب شد باز برگشته.شکمم گاهی نه یعنی ربطی داره؟

اره عزیزم یبوست خودش عامل سردره.میوه زیاد بخور.گلابی.آلو.نارنگی.ماست و دوغ نخور.از دکترت بپرس ببین ملین چیزی برات مینویسه