2777
2789
عنوان

چقد بده افسرده باشی و خونواده بجای درک کردن اینارو بت بگن🙂🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 23 پست
نمیره دکتر خانوم صد دفعه گفتم نمیره کی نمیرهبله خیلی واسه ما هم سخته منم، اصلا منو زده کرده از هر چ ...

نمیشه قانعش کنی که چرا دوست داره توی این حالت بمونه؟  

درک میکنم والا، من انقد خودمو سرزنش میکنم چرا اینجوریم چقد اطرافیانم اذیت میشن ولی مقصر خودشونن اما خب... 

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
اول که الکی پول نریز تو جیب این مشاوره ها برو روانپزشک بیمارستان البته من خودم رفتم پیش پزشک خانواده ...

عه خب پس باید مستقیم برم پیش روانپزشک 

خداروشکر عزیزم بهتر شدی

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیشه قانعش کنی که چرا دوست داره توی این حالت بمونه؟ درک میکنم والا، من انقد خودمو سرزنش میکنم چرا ...

نمیشه قانع ش کرد،  و منم ترجیح میدم کاری به کارش نداشته باشم،  تو مود خودشه بیشتر

نمیشه قانع ش کرد، و منم ترجیح میدم کاری به کارش نداشته باشم، تو مود خودشه بیشتر

وای تصور کردم خیلی سخته براتون...  

انشاالله خدا کمکش کنه شمام راحت شین

بله هستم

طبق حرفایی که امروز با ی مشاوره زدم تایید کرد که من هم پنیک شدنم دلیل داره هم بیش فعالی دارم هم وسواس فکری هم افسردگیییی هم خیلی چیزا🫠 بنظر شما برم پیش روانپزشک مستقیم؟ 

اول که الکی پول نریز تو جیب این مشاوره ها برو روانپزشک بیمارستان البته من خودم رفتم پیش پزشک خانواده ...

نظرت اشتباهه، روان درمانی سیستمی اگه درمانگرش خوب باشه مؤثره

برای بعضیا دارو نیاز نمیشه و با همون فنون درمانی و فکری و رفتاری مشکلشون حل میشه

نظرت اشتباهه، روان درمانی سیستمی اگه درمانگرش خوب باشه مؤثرهبرای بعضیا دارو نیاز نمیشه و با همون فنو ...

بنظرت من چیکار کنم

بنظرت من چیکار کنم

درمانگر با رویکرد سیستمی پیدا کن؛ چون مشکل تو خانواده ست و خانواده یه سیستمه

تا چقدر میتونی خرج کنی؟ بخوای ریشه ای حل بشه راهش اینه ولی اگه نمیتونی دیگه همون دارو

کتاب هم میتونی بخونی در همین زمینه ای که گفتم