2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل خاصی ندارید؟خودت و شوهرت؟

کلا تا یک سال طبیعیه طول بکشه نگرانی رو از خودت دور کن گرمیجات بخورید هر دو

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
مشکل خاصی ندارید؟خودت و شوهرت؟کلا تا یک سال طبیعیه طول بکشه نگرانی رو از خودت دور کن گرمیجات بخورید ...

نه فقط پرولاکتینم بالا بود که اونم قرص کابرگولین خوردم 

سنو هم رفتم همچی نرمال بود فولیکولم داشتم 

نه فقط پرولاکتینم بالا بود که اونم قرص کابرگولین خوردم سنو هم رفتم همچی نرمال بود فولیکولم داشتم

فعلا فقط صبور باش و از نظر خوراکی خودتو همسرت تقویت بکنید .فقط بزن به در بی خیالی.بعد اگر دیدی نشد همسرت هم ازمایش بده

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
تنها کاری که باید بکنی اینه که به خودت تلقین کنی که این ماه نمیخوام باردار شم ولی رابطه داشته باش کا ...

واقعا ..پریودم عقب افتاد گفتم حتما حامله ام دیشب گفتم فردا میرم آز بتا صب ک بیدار شدم پریود شدم عصبی گفتم دیگه نمیخوام حامله بشم 

فعلا فقط صبور باش و از نظر خوراکی خودتو همسرت تقویت بکنید .فقط بزن به در بی خیالی.بعد اگر دیدی نشد ه ...

فردا همسرم باید بره آزمایش دکتر گفت هرچه زودتر بره بهتره