2777
2789
لابد الان نیاز ب جراحی زیبایی داری؟

ببخش من با خودم یه عهدی بستم هرکی تاپیک زایمان بزنه بیام بگم بسلامتی ودله خوش و براش دعا کنم.هرجور زایمان کردی انشالله نی نی سالم وسلامت وخوشگل بیاد بغلت😗😗😗😗😗

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعا طبیعی بهتره ولی بعضی وقتا یه حالتی پیش میاد که درد زایمان طبیعی رو میکشی و دقیقه آخر میانو میگن که نمیشه طبیعی بیاد باید جراحی بشی... من 12 ساعت درد شدید زایمان طبیعی رو کشیدم و در نهایتم سزارین شدم... تا حالا که عارضه خاصی نداشته سزارین واسم، حتی بعد از به هوش اومدنمم دردی نداشتم، دیگه نمیدونم شاید به خاطر درد وحشتناک زایمان طبیعی بود که این درده به چشمم نمیومد

منو خواهرم طبیعی کردیم.. اونجامون داغون شده.. من نمیخام بدبینت کنم. ولی هردوتاش دردسر داره..هیچکدوم راحت نیست.. ولی من خیلی داغون شدم..لذت جنسی از دست دادم..شکلش عپض شد..بخیه های مزخرفش.. درد وحشتناک.. وای سخته.. هنپز بعداز پنج ماه جای بخیه هام دردنیکنه..سزارین اگه خوش گوشتی پولاغری بکن

پیج فروش لوازم آرایشی دارم در اینستا با مناسب ترین قیمت و کمترین سود😍بیا یه نگاهی بنداز ضرر نمیکنی😉اگه دوست داشتی فالو کن@arayeshiisorkhab

من دوبارسزارین شدم واسه هردوتاش فقط موقع بلندشدن وراه رفتن اذیت میشدم اونم تایکی دوروز بعدش دیگه دردآنچنانی نداشتم اطرافیام که طبیعی آوردن مرگو به چشمشون دیدن.اینجا بیمارستانهاش همون اتاق عمل شکموفشارمیدن وقتی هنوز بی حسی .ضمنا من با دوتاسزارین تا الان نه کمردرد ونه سردرد داشتم ربطی نداره به نظرم

ولی اگه خواستی سزارین کنی بی هوشی کامل کن، بی هوشی کامل عوارض جسمانیش کمتره ولی رو حافظت تاثیر میزاره... من خودم چون بعد از زایمانم 6 سال درس خوندم قشنگ تفاوتو حس کردم، ولی اگه درس مرس نمیخونی بی هوشی کامل بهتره