2777
2789
عنوان

نامزد دوستم بهم پیام داد

1417 بازدید | 68 پست

نامزد دوستم تو اینستاگرام فالوم کرد بعدش دو سه بار استوریمو ریپ زد من اولش نمیدونستم همون نامزد دوستمه بعدا که پیجشو چک کردم عکساش بود فهمیدم 

بنظرتون به دوستم بگم ؟ مثل اینکه رابطه شون اصلا خوب نیست ولی شرایط جدا شدن نداره دوستم  

، حالا بنظرتون به دوستم بگم نامزدش ممکنه با کسای دیگه دوست باشه ؟

از اسم کاربریم سو استفاده نکن 🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره بگووو

تینامممم.تعلیق شدم با این کاربری امدم امضا معرفم ...امضاخوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم

بیچاره ما دخترا 

ولی اگه یه روزم من بخشیدمت،تو خودتو به خاطر شبایی که من با گریه خوابیدم،به خاطر همه دردهام،حال بدم،تنهایی هام،آوارگی هام،سرزنش های بقیه،آرامبخش های پی درپی،موهای سفیدم،قلب دردهام نبخش 🖤

ن نگو،واس خودت بدمیشه انفالوکن همین

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

من فالو نداشتمش ، بلاکش کردم ، ولی به دوستم بگم یا نگم ؟

نگو

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اول آنفالو ریموو کن بعد از همه چی اسکرین شات بگیر برای دوستت بفرست بهش بگو که بعدا سوءتفاهم پیش نیاد 

عاشق فلسفه و طبیعت 📚🌿🦋                                                   میرسد روزی به پایان هر غمی...🕊