2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بد نیستم 

از خون جوانان وطن لاله دمیـده 🥀🖤......خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل 🥂🕊️🤍🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

من چون عاشقانه خودم رو دوست دارم ؛ خود محورم ، خود خواه م ؛ اولویت همیشه خودمم ؛ حواسم شش دونگ به خودم هست . در لحظه زندگی میکنم با داشته هام یه عالمه خوشحالم . 

هر چی دوس داشته باشم 

میپوشم 

میخرم 

مینوشم 

میخورم ؛ واسه گذشته مردم واسه آینده متولد نشدم . غصه ی هیچی رو نمیخورم . آدم ها و حرفها و رفتارها و نظراتشون واسم مهم نیست . 

حال دلم خدا رو شکر عالیه . بهاری ترین 😍

آغوش َت بهارنارنج شیراز ؛ سبز و پر سخن ... و دلم گنجشکی سرمست از عطر طُ ست 🍁

حالم خوب نیس،روحیم داغون وفق خداکمک کنه همین

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

پس مشکلمون مشترکه امید وارم خدا بخواد برامون❤️‍🩹

ایشالا 

زندگیم کلا ورقش عوض شده 

یه قصه تموم نشده داره ولی مثل اینکه جوهر خودکار خدا تموم شده و تا بخواد عوضش کنه باد زد و ورق عوض شد و خدا هم گفت بزار از اول شروع کنم 

ولی من همون قصه رو که تو خیالم باهاش زندگی می‌کردم و دوست دارم 

خدا کمکت کنه عزیزم❤️‍🩹

مرسی

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

ایشالا زندگیم کلا ورقش عوض شده یه قصه تموم نشده داره ولی مثل اینکه جوهر خودکار خدا تموم شده و تا بخو ...

حتما حکمتی داره سرنوشتمون اینجوری نوشته شده

انشالله که خدا ورق بزنه زندگیمونو