2777
2789
نه مشکل مالی ندارم.بچه هام پیش خودمن...دوتا خواستگار دارم که هم درگیر مهریه ن هم مسکن ملی.یعنی بخوام ...

با اینا که نه 

اگه مورد خوب پیدا شد و‌بچه هات بخاطر ازدواجت اسیب نمیبینن ، دوباره ازدواج کن

اولویتت تو این تصمیم بچه هات باشن نه خودت

یه صلوات برای مادرم میفرستی 🙏

خیلی گزینه ها هم هست که ازدوج کردن و خوشبخت هم شدن.اصلا احساس میکنم آدم مناسب پیدا شه برا بچه ها هم ...

انشاءالله یه گزینه ی خوب پیدا میشه هم توروخوشبخت میکنه هم بچه هاتو

دگرم آرزوی عشقی نیست بی دلان را چه آرزو باشد....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه سوال دارم اسی؟شوهرت وارد عرفان حلقه شده؟خیلی از زن و شوهر ها با رفتن تو این گروه ها زندگیشون بی خ ...

عرفان حلقه که چه عرض کنم،یه آقایی هست به اسم حسین عباسمنش که خزعبلات به خورد ملت میده.

۳-۴سال،۲۴ ساعته به ویسای اون گوش میکرد.

کلی پول بابت دوره های اون داده بود‌

عرفان حلقه که چه عرض کنم،یه آقایی هست به اسم حسین عباسمنش که خزعبلات به خورد ملت میده.۳-۴سال،۲۴ ساعت ...

متاسفانه یه گروهی هست کارش از هم پاشوندن زندگیه اونم با باز کردن پای به قول خودشون موجودات ارگانیک به زندگی...به شوهر بی مسئولیتت ‌‌دیگه فکر نکن سعی کن سرت رو از صب تا شب اینقد مشغول کنی که شب خسته بری تو تخت تو یه بار با انتخابت شکست خوردی نذار خدایی نکرده بخاطر احساس تنهایی در انتخابت عجله کنی آدم یه عمر تنها بمونه بهتر از یه انتخاب غلطه اگه هم قصدت ازدواج دوباره اس با بهترین گزینه ازدواج کن که هم از لحاظ عاطفی و هم از لحاظ مالی ساپورتت کنه

دگرم آرزوی عشقی نیست بی دلان را چه آرزو باشد....
متاسفانه یه گروهی هست کارش از هم پاشوندن زندگیه اونم با باز کردن پای به قول خودشون موجودات ارگانیک ب ...

با این موقعیتی که دارم، فکر نمیکنم خواستگاری باشه که همه ویژگی های خوب رو یک جا داشته باشه😢

زنگ بزن بگو بیا بچه هاتو ببر 

اگه نیومد ببر بذار پیش مادرش 

شما خانوما همه مسولیتارو گردن می‌گیرین معلومه مردا هارمیشن 

بگو من می‌خوام بعد جدایی ازدواج کنم 

دو تا بچه کاشتی باید مسولیتشون هم گردن بگیری 

چندروز دور باش ازبچه هات شاید به خودش بیاد  

بالهایمان زخمیست اما بلند پروازیم🕊️🕊️❌      ️