2777
2789
عنوان

تیزهوشان یا فرهنگ 🤔🧐

285 بازدید | 14 پست

سلام عزیزا ⁦♥️⁩ من امسال نهمم و معدل پارسالم نوزده و هشتاد شده . تا همین یه ماه فکر میکردم مدرسه های فرزانگان رشته انسانی هم داره ط هنوز هم مطمئنی نیستم ولی گویا معلم علوممون می‌گفت فک نمیکنم و منم تاحالا نشنیدم .

به هر حال از اونجایی که من می‌خوام برم انسانی ، تحقیق کردم و میگن چون فرهنگ تمرکزش روی انسانیه بهتره حتی از تیزهوشان . می‌خوام ببینم کسی اینجا رفته این مدارس رشته انسانیش یا شما چی می‌دونید ؟ کدوم بهتره؟

ضمنا واسه آزمون ورودی فرهنگ باید هزینه داد؟؟؟

فِکرایِ تو ذِهنَم .... اَز هَندزفریم پیچیده تَرهههههه😭💔😑

تیزهوشان اسنانی داره اتفاقا معلماشون هم اکثرا استاد دانشگاه یا تاپ هستن

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تیزهوشان اسنانی داره اتفاقا معلماشون هم اکثرا استاد دانشگاه یا تاپ هستن

جدی داری میگی ؟؟؟؟

کدوم مدرسه ها تهرانه و به منطقه ۱۱ نزدیکتره ؟؟

جدی داری میگی ؟؟؟؟کدوم مدرسه ها تهرانه و به منطقه ۱۱ نزدیکتره ؟؟

من شیرازم آره هر منطقه ای مدرسه تیزهوشان معمولا تاپه
مخصوصا ناحیه1و2

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

من تیزهوشان یادم مدرسه ما کلا نگرفت انسانی ولی یک دوره گرقت سه نفر بود همه اشون تربیت معلم ربتن

عه ، مدرسه اتون چیه ؟ کدوم شهرید؟

من شیرازم آره هر منطقه ای مدرسه تیزهوشان معمولا تاپهمخصوصا ناحیه1و2

چه اوضاعی داره مدرستون؟ راضی هستی ؟ پشیمون نیستی ؟ الان چندمی ؟ چه رشته ای ؟😅

چند سالیه انسانی هم تو تیزهوشان اومده ،ازمون تیزهوشان که کلیه ولی فرهنگ استانی هزینه ثبت نامش امسال ...

خب ، خوبه فکر کردم الان میگن یه میلیونی چیزی بوده 😥

چه اوضاعی داره مدرستون؟ راضی هستی ؟ پشیمون نیستی ؟ الان چندمی ؟ چه رشته ای ؟😅

کنکور دادم تموم شد رفتتت تجربی ام
آره ببین مدرسه مون خوب بود من از هفتم تیزهوشانی بودم خداروشکر
😂😐 البته خرخون مدرسه من بودم این هم بی تاثیر نیست
باید بخونی دیگه مثل دولتی نیست که بچه ها نخونن شل بگیرن

کنکور دادم تموم شد رفتتت تجربی امآره ببین مدرسه مون خوب بود من از هفتم تیزهوشانی بودم خداروشکر😂😐 ا ...

عهه 😂 موفق باشی همیشه ⁦♥️⁩ 

جو مدرسه اتون اینجوری نبود که فشار بهتون بیاد ؟ یا اذیت شید؟

عهه 😂 موفق باشی همیشه ⁦♥️⁩ جو مدرسه اتون اینجوری نبود که فشار بهتون بیاد ؟ یا اذیت شید؟

نه فشاری نبود
ناحیه ای که بودیم خیلی خوب بود بچه ها زیرآب نمیزدن ولی مثلا یه ناحیه دیگه هم تیزهوشان دختر هم پسر میگفتن خیلی زیرآب زن هستن و رقابتی شدید مسموم( قبولیشون هم بیشتر بود اما ..)

کنکور دادم تموم شد رفتتت تجربی امآره ببین مدرسه مون خوب بود من از هفتم تیزهوشانی بودم خداروشکر😂😐 ا ...

منم امسال دهمم رشته تجربی 

من برای آزمون نمونه هیچی نخونده بودم همینطوری اومدم سر جلسه امتحان بدم خودمو یه محکی بزنم که خب نمونه هم قبول شدم ولی نرفتم به جاش رفتم غیرانتفاعی

اگه میخوندم حتما تیزهوشان میاوردم ولی مامانم میگفت تو تیزهوشان چون فشار زیاده نمی زارم بری دیگه رفتم غیرانتفاعی

ماهم معلم فیزیکمون استاد دانشگاه و دکترای فیزیک داره و رتبه ۸ کنکور بوده و یه مقاله جهانی داده 

معلم زیستمونم رتبه ۴۰ کنکور بوده و اونم یه مقاله خفن داده 

معلم شیمیمون هم مدرس کنکور و ... هستش 

و حالا معلمای دیگمون 

میخواستم ببینم تیزهوشان معلماش چطوری بود

شما الان چه رشته ای و چه دانشگاهی قبول شدین؟ 

البته اگه دوست دارین جواب بدین ممنون

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم