2777
2789

رومون نمیشه به فامیل رو بزنیم ضامن یابازنشسته باحقوق۱۵به بالامی خوان یانظامی یاکارمند پدرشوهرم چون بازنشسته هست بردیم قبول نکردن چون فیش حقوقیش کمه خیلی اعصابم‌خورده چرا خدا همه درارو به رومون بسته دیگه هیچ امیدی ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایاماکه فقط خوبی می کنیم ماکه نونمون حلاله چرا اخههه؟

عزیزم خب وام همینه. وام بخای بگیری باید رو بندازی

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

پروانه کسب ندارن از خانوادتون یا همکارای شوهرت نمیتونن ضامن بشن؟پدرشوهرت حقوقش چقده مگه قبلا هم ضامن ...

پروانه کسب یا چک شوهرم رفیق داره ولی قبول نمیکنن فقط بازنشسته نظامی وکارمنددولتی پدرشوهرم دیرخودشوبیمه کرده ماهی۴و۵۰۰

اخه خیلیاشون رومونونمیگیرن به کی الکی میگن سقفش پر شده زیادضامن شدیم

آره متاسفانه رو زدن سخته 

فقط کارمندا راحت وام میگیرن چون با همکاراشون ضامن همدیگه میشن 

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی