2777
2789

دیشب شوهرم گفت باید زنگ بزنی بابات بیاد ببرت خلاصه دعوای شدیدی کردیم منم اومدم خونه بابام حالا از صبح داره زنگ میزنه جوابشو نمیدم الان مادرشوهرم زنگ زد جواب اونم ندادم بد دو ۳بار زنگ زدنش جواب دادم گفت برات اش درست کردم شب بیا اینجا منم گفتم باشه نتونستم بهش بگم پسرش بیزونم کرده چون ناراحتی قلبی داره دیروزم انقدر حالش بد بود رنگش عین میت شده بود

تورو خدا لایک نکن😐😐😐

تحت هیچ شرایطی تو دعوا نرید خونه باباتون 

من شوهرم از دستم می‌گرفت میکشید ببره بیرون ولی من نمی‌رفتم گفتم میمونم اینجا چشتو در میارم برا چی برم خونوادمو حرص بدم 

یهو خر میشه نمیاد دنبالم بعد آبروم میره

هعی خدا                             

تحت هیچ شرایطی تو دعوا نرید خونه باباتون من شوهرم از دستم می‌گرفت میکشید ببره بیرون ولی من نمی‌رفتم ...

خب الان من چیکار کنم؟؟؟دیگه حالا شده

تورو خدا لایک نکن😐😐😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم همین ک کشیده بیرونت کنه و نرفتی خودت به اندازه کافی ابروتو بردی

نکشید وسط خیابون که

تو خونه بودیم 

شما نگران آبروی من نباش

حداقل نرفتم خونه بابام بعد شوهرم نیاد دنبالم بلاتکلیف بمونم 

اگه واسه شما پیش اومد برو خونه بابات آبروت نره 

هعی خدا                             

هیچی کار خاصی‌ نمیخاد کنی شب ک زنگ زد میگفتی وقت نشد بیام حالا برای یه آش از موضعی نمیخاد پایین بیای

من هر وقت که شپهرم بگه زنگ بزن خانوادت بیان ببرنت میگم مگه اونا اوردن بیان ببرن خودت اوردی حالا خودتم پاشو ببر اونموقع دیگه لال میشع اگه خدایی نکرده هم برد من زبونم للند میشه به ننه باباش زنگ میزنم میگم ببین پسرتون اورده گذاشته اینحا اونا هم حسابی گوششو میپیچونن😂