موناحح مدیر عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 4046 عنوان جهیزیه بیاین | مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 34 پست سلام من بین دوتا تخت خواب موندم منظورم دو سبکبنظر شما تخت خواب تدی قشنگه؟یانئو کلاسیک وکلاسیک؟میشه نظراتتون رو بگین اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰 1403/08/01 | 13:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hadis_raha عضویت: 1400/01/14 تعداد پست: 2964 ولی ترجیحا تدی نخر چون کثیفی سخت تمیز میشه ازش ب خصوص رنگ روشن بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
موناحح مدیر استارتر عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 4046 هرجور ک دوست داریولی 90درصد خونه های ایرانی طبق اصول چیدمان خونشون و دیزاین نکردن و آش شلم شوربایی ک ... من تخت انتخاب کزدم۷۰.۸۰قیمتش از طراح پرسیدم گفت میشه پذیرایت ی چیز باشه اتاق خابت ی سبک دیگه اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰
موناحح مدیر استارتر عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 4046 اینم سبکش تقریباااااا تو مایه های نئو کلاسیکه فکر کردم از اون یکی تدی اسپرت ها میگی بنظرت خوب میشه؟پشتش دیوار پوش بزنم فقط من اصلا از میزارایششون خوشم نمیاد زشتن😑😩 اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰
anipani عضویت: 1401/12/12 تعداد پست: 6740 منم یکی انتخاب کزدم۷۰.۸۰تومنه😥ولی پولم نمیرسه سرهمین دودلم بین تدی و نئو طراحم گفت میشه اتاقو تدی ب ... آره میشه اتاق خواب درش بسته میشه دیگه ربطی به پذیرایی ندارهیه سرویس تدی دیدم ۳۵بود خیلی هم شیک البته برای خواهرمه من عروس نیستم لطفاً منو تو تاپیکای دعوا تگ کنید ممنون🗿💘
hadis_raha عضویت: 1400/01/14 تعداد پست: 2964 بنظرت خوب میشه؟پشتش دیوار پوش بزنم فقط من اصلا از میزارایششون خوشم نمیاد زشتن😑😩 نگفتم نمیشه ک میشه ولی اصولا نباید فرقشون زمین تا زیرزمین باشه مثل کلاسیک و بوهو یا مدرن و کلاسیکببین ترجیحا تدی اگر انتخاب میکنی ساده انتخاب کن میز آرایشش چطوریه؟ بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
موناحح مدیر استارتر عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 4046 آره میشه اتاق خواب درش بسته میشه دیگه ربطی به پذیرایی ندارهیه سرویس تدی دیدم ۳۵بود خیلی هم شیک البته ... میشه عکس بزاری اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰
موناحح مدیر استارتر عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 4046 نگفتم نمیشه ک میشه ولی اصولا نباید فرقشون زمین تا زیرزمین باشه مثل کلاسیک و بوهو یا مدرن و کلاسیکببی ... شاید اصلا نئوکلاسیک یاکلاسیک خیلی ساده خریدم😩میز ارایششون خیلی ساده و سبک چیزی نیست ک میخام😩واقعا موندم دودلم اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰
anipani عضویت: 1401/12/12 تعداد پست: 6740 میشه عکس بزاری عزیزم تدی رو حضوری دیده بودیم عکس ندارم چون خواهرم نخواستش🥲نئوکلاسیک که گفتم ۵۰ عکس دارم اگه میخوام بفرستم البته خیلی هم بنظرم قشنگ نیست لطفاً منو تو تاپیکای دعوا تگ کنید ممنون🗿💘
hadis_raha عضویت: 1400/01/14 تعداد پست: 2964 شاید اصلا نئوکلاسیک یاکلاسیک خیلی ساده خریدم😩میز ارایششون خیلی ساده و سبک چیزی نیست ک میخام😩واقعا ... خب ب مینیمال علاقه ای نداری؟کلا کار شده دوست داری؟ بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
موناحح مدیر استارتر عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 4046 عزیزم تدی رو حضوری دیده بودیم عکس ندارم چون خواهرم نخواستش🥲نئوکلاسیک که گفتم ۵۰ عکس دارم اگه میخوام ... بفرست اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰
anipani عضویت: 1401/12/12 تعداد پست: 6740 از این خوشمون اومده بود قیمتش ۱۵۰😐😐😐😐😐😐 لطفاً منو تو تاپیکای دعوا تگ کنید ممنون🗿💘
موناحح مدیر استارتر عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 4046 منم تقریبا این مدل میخام اما اون یکم کارش بیشتره خیلی خاصه عکسشو میزارم اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰
موناحح مدیر استارتر عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 4046 از این خوشمون اومده بود قیمتش ۱۵۰😐😐😐😐😐😐 اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰
موناحح مدیر استارتر عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 4046 از این خوشمون اومده بود قیمتش ۱۵۰😐😐😐😐😐😐 😑😑ارزش ۱۵۰نداره نهایت ۶۰تومن اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰