2777
2789

تجربی

انسانی

هنرم خوبه ولی اگه میخوای به یه جایی برسی تو این رشته باید زیاد خرج کنی

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
تجربیانسانیهنرم خوبه ولی اگه میخوای به یه جایی برسی تو این رشته باید زیاد خرج کنی

مرسی

چه رشته هایی دقیقن؟

حقوق و روانشناسی از انسانی

شاخه های پزشکی از تجربی.

بازم چیزی ب نظرتون میرسه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسیچه رشته هایی دقیقن؟حقوق و روانشناسی از انسانیشاخه های پزشکی از تجربی.بازم چیزی ب نظرتون میرسه؟

آرایشگری

استاد موسیقی و.... 

کلی حرفه پولساز داریم

فقط مهم اینه که خودش سمت چیزی که علاقه داره بره، بی شک موفق میشه

هرکدوم از این شغل ها سختی های خودشونو دارن ولی اگه ادامه بده و تسلیم نشه پیشرفت میکنه

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
هر رشته ای اگر بیزینسش رو یاد بگیری میتونی درامد بالایی داشته باشی ازش

میشه بیشتر توضیح بدین؟ ممنونم‌

مثلن رشته کشاورزی کاملن مردونه اس. بیرون از شهر هست فعالیت هاش. بیزینس این شاخه رو چطور میشه یاد گرفت در حالی ک محدودیت جنسیتی داریم؟

ممنون

خواهش میکنم

موفق باشید 

میشه بیشتر توضیح بدین؟ ممنونم‌مثلن رشته کشاورزی کاملن مردونه اس. بیرون از شهر هست فعالیت هاش. بیزینس ...

شما میری توی کار تجهیزات و ماشین آلات صنعتی کشاورزی یک وارد کننده پیدا میکنی باهاش قرارداد میبندی و به کشاورزا محصول میفروشی

یا حتی میتونی زمین های زراعی داشته باشی و بعدش از فروش محصولات کشاورزی پول در بیاری

یا اینکه بیای و پیمانکار فضلی سبز شهرداری بشی،یعنی شما بعنوان پیمانکار موظفی مناطق و ناحیه هایی که شهرداری اونهارو به شما میسپره رسیدگی کنی درامد بالایی هم داره تا اونجاییکه من خبر دارم

این رو بدون که شما مهندس کشاورزی هستی نه کشاورز! قراره که کار های اون صنعت رو مهندسی و مدیریت کنی نه اینکه بیل دستت بگیری و زمین رو شخم بزنی