2777
2789

سلام 

من تقریبا از بعد زایمانم خلق و خوم عوض شد و گاهی با بچم بدخلقی میکردم( کلا بچه سخت و پرچالشی بود اینو هر کسی که چند ساعت پیشم بود متوجه میشد) 

الان حدود یکسالی هست (پسرم نزدیک سه سالشه) که تقریبا بیشتر روزا سرش داد میزنم و بداخلاق و عصبی و پرخاشگر شدم 

چند جلسه مشاوره رفتم اما فقط راه کنترل خشم و اینا میگفت و من واقعا نمیتونم اجراشون کنم و به ثانیه نکشیده هیولا میشم 

کسی با دارو بهتر شده؟

چون پسرم بسیاااار کمخوابه زیاد نمیتونم بخوابم و از خواب آور بودن داروها میترسم واقعا 

لطفا برای خوشبختی خواهرم و آرامش و سلامتی خانوادم یک صلوات بفرستید💚💚 خدایا شکرت💚💚

عزیزم

روانپزشک نیاز نیست بری

مشاورت خوب نبوده

عوضش کن

پیش یه روانشناس درست حسابی برو

از نظر افسردگی بعد زایمان چک بشو❤️❤️❤️

دارو لازم نیست اصلا

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داروهای جدید ابدا خواب آور نیستنحتما حتما حتما به خاطر بچت و سلامت روانش برو روانپزشکمن رفتم عالی ش ...

اذیت نشدی با مصرف داروها؟؟

وابستگی نداشت؟

چند مدت مصرف کردی؟

دقیقا بخاطر پسرم میخوام اقدام کنم چون پسرمم داره مثل خودم رفتار میکنه

لطفا برای خوشبختی خواهرم و آرامش و سلامتی خانوادم یک صلوات بفرستید💚💚 خدایا شکرت💚💚

اگه پسرت دیگه شیر نمیخوره از داروی گیاهی استفاده کن ارام بخش گیاهی 

و دوم اینکه گل پسرت الان تا ۷ سال شخصیتش شکل میگیره یعنی هر جور شما شخصی تشو شکل بدی 

بعد که بزرگ شد یا پرخاشگره یا عصبی .اعتماد به نفس پایین و هزا مشکل دیگه‌

بعد نشینی حرص بخوری بگی اگه من یاهاش درست رفتار کرده بودم این بچه الان ..........نمیشد 

سعی کن لحضه های خوبی تو خاطراتش ثبت کنی مامان جون.

عزیزمروانپزشک نیاز نیست بریمشاورت خوب نبودهعوضش کنپیش یه روانشناس درست حسابی برواز نظر افسردگی بعد ز ...

بهم گفت افسردگی بعد زایمان دارم و اونم پیشنهاد داد که روانپزشک برم 

اما واقعیتش از وابستگی به دارو ترسیدم 

بهم گفت افسردگی بعد زایمان دارم و اونم پیشنهاد داد که روانپزشک برم اما واقعیتش از وابستگی به دارو تر ...

بهتره مشاور رو عوض کنید

ک تا دقیقه ۹۰ دارو نخورید

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

اگه پسرت دیگه شیر نمیخوره از داروی گیاهی استفاده کن ارام بخش گیاهی و دوم اینکه گل پسرت الان تا ۷ سال ...

خب چون همینارو میدونم ناراحتم 

چون داره مثل خودم رفتار میکنه 

چون اعتمادبنفس نداره تو جمع و … کلی مشکل فقط و فقط بخاطر رفتارای من 

نه شیر نمیخوره 

اگه پسرت دیگه شیر نمیخوره از داروی گیاهی استفاده کن ارام بخش گیاهی و دوم اینکه گل پسرت الان تا ۷ سال ...

خودتون بچه دارید؟؟

خب چون همینارو میدونم ناراحتم چون داره مثل خودم رفتار میکنه چون اعتمادبنفس نداره تو جمع و … کلی مشکل ...

یه هفته دارو گیاهی که ارام بخش هست و از عطاری معتبربگیر امتحان کن اینم بدون هیچ روانشناس و بعد روانپزشک نمیتونه مثل خودت به خودت کمک کنه 

پس بخاطر گل پسرت هم که شده رو خودت کار کن و بگو اگه من این بچه رو اذیت کنم خدا داره میبینه و این کار گنا۶ داره 

پس پاشو مثل یه مامان خوب با ارامش به زندگیت وگل پسرت رسیدگی کن و خدا رو شکر کن بخاطر گلی که بهت داده که خیلی ها حسرت شو میخورن گلم پاشو 

یه هفته دارو گیاهی که ارام بخش هست و از عطاری معتبربگیر امتحان کن اینم بدون هیچ روانشناس و بعد روانپ ...

ممنونم از حرفات 🥺🥺

اذیت نشدی با مصرف داروها؟؟وابستگی نداشت؟چند مدت مصرف کردی؟دقیقا بخاطر پسرم میخوام اقدام کنم چون پسرم ...

یک سال مصرف کردم

چون برای استخدام باید آزمایش میدادم یک دفعه قطع کردم یک هفته حالت تهوع داشتم

اما خیلی از داروهای ضعیفتر وابستگی ندارن