2777
2789
عنوان

چرا اینقد اتیسم زیاد شده

1747 بازدید | 76 پست

دنیای امروزی پر از آلودگی غذا ،هوا،آب

پر از امواج الکترومغناطیسی 

کاش همیشه جامعه بشری تو زندگی روستایی و بدون تکنولوژی میموند.

دلیل دیگه ای برای این نرخ رشد نمیبینم.

از نظر من آمار خیلییییییی بیشتر چیزیه ک اعلام میکنند فقط دروغ میگن که فرزندآوری انجام بشه.

من تو پارک خیابون همه جا میتونم بچه های متفاوت رو تشخیص بدم و متاسفانه خیلییییییی زیاده.ترسناکه

اتیسم قبلا هم بوده
الان والدین آگاه شدند راه های تشخیصش باز هست
وگرنه 30 سال پیش کسی اوتیسم داشت بهش میگفتن شیرین مغز مریض احوال و تو خونه می چپوندنش

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم چون پسر خودم بیش فعاله،خیلی سریع متوجه میشم کدوم بچه بیش فعال هست و والدینش خبر ندارند و تصور میکنن شیطنت پسرانه هست

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
همشون ک شیرین عقل نمیشن.

میدونم اصلا اتیسم شیرین عقل نیست
ولی وقتی آگاهی کم بوده، اینجوری میگفتن بهشون

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

دنیااااارو که نمیدونم ولی رنج الودگی هوا ایران توشهرهای بزرگ به قدری زیاده که اسکن ریه افراد سالم شبیه سیگاری هاست نویز رو هم ول میکنیم سوزوندن مازوت هم به کنار میزان استفاده از کود شیمیایی از رده خارج به اندازه ای که محصولات صادراتی برگشت میخوره استرس جنگ و تورم هم جهش سلول های زایا رو بشدت افزایش میده و پرونده های کلینیک های ناباروری شاهدشه  این حرفا هیچکدوم سیاسی یا سیاه نمایی نیست چون میتونیم از خونه بیایم بیرون و ببینیمشون 

خوب طبیعتا  روان سالم فرزند سالم زندگی سالم مختصات دیگه لازم داره و دودوتا هم چهارتا 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟