2777
2789
عنوان

آزمایش بارداری

66 بازدید | 9 پست

دو روز از موعدم گذشت رفتم آزمایش بارداری دادم  منفی بود

تا حالا سابقه نداشتم پریودیم دیر بشه جالب اینکه تا یه هفته پیش علائم پریودی خیلی داشتم الان درد شکممم کم شده 

نمیدونم واقعااا به نظرتون مال چیه

دلیل زیاد میتونه داشته باشه. اخرین باری که چکاپ (سونو و ازمایش) دادین کی بود؟ 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

دلیل زیاد میتونه داشته باشه. اخرین باری که چکاپ (سونو و ازمایش) دادین کی بود؟

ازمایش رو دو روز پیش دادم. من و نامزدم یه رابطه ی محافظت نشده داشتیم ببخشید واضح میگم اصلا دخول نداشتیم اما گفتم شاید باردار شده باشم که جواب آزمایش منفی بود روش های خونگی انجام دادم باز منفی بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه روش خونگیاتونو بگید خیلی نیاز دارم

زدم تو گوگل با جوش شیرین و شکر انجام دادم

سعی کن صبح با اولین ادرارت انجام بدی

دو تاقاشق چای خوری و با ادرار مخلوط میکنی اگه حالتی مثل اینکه نوشابه رو باز میکنی شد یعنی گاز و جوش داشت یعنی بارداری

ازمایش رو دو روز پیش دادم. من و نامزدم یه رابطه ی محافظت نشده داشتیم ببخشید واضح میگم اصلا دخول نداش ...

ازمایش بارداری نه، ازمایش چکاپ کلی و یونو بررسی رحم و تخمدان کی دادی؟

هر چیزی که بارداری نیست. دیرکرد پریود هزارتا دلیل داره

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

زدم تو گوگل با جوش شیرین و شکر انجام دادمسعی کن صبح با اولین ادرارت انجام بدیدو تاقاشق چای خوری و با ...

مرسی عزیزم

من با جوش شیرین تست کردم کف کرد 

ولی دوباره با آب تست کردم همون طوری بود

ازمایش بارداری نه، ازمایش چکاپ کلی و یونو بررسی رحم و تخمدان کی دادی؟هر چیزی که بارداری نیست. دیرکرد ...

چکاپ رحم و تخمدان  یه سال پیش انجام دادم که اون موقع دکتر گفت سالم خیلی بوب کار میکنن