2777
2789

داستان درباره همسایه مادر یکی از دوستان نزدیک من هست تو یکی از شهرستان ها 

ایشون یه خانم ۳۳ ساله متاهل که متاسفانه چند سال تو نوبت پیوند کلیه بوده و دیالیز میشده شوهرش پولداره هرچی میگفته یه کلیه برام بخر میگفته نه و کم کم هم دیگ خونه نمیرفته یه شب درمیون خلاصه ایشون تنها بوده میرفته همش خونه مادر دوستم بعد تصمیم میگیره جدا شه و شوهرشم یه خونه بده بهش

حالا شوهر دوست من که جراح هست رفته شهرستان پیگیر کارهای این خانم شده دیده اصلا پرونده دست نخورده و کاری از پیش نرفته چون چند سال تو نوبت پیوند بوده با پیگیری های شوهر دوستم اولین کلیه ای که پیدا میشه میدن به ایشون مال یه پسر جوون مرگ مغزی 

اما متاسفانه داخل اتاق عمل نمیتونن رگ پیدا کنن چون کسایی که دیالیز میشن رگ ندارن معمولا و کلیه پسر جوون هم از دست میره ولی یه دستگاه میذارن واسش که رگ هاش برسه به اصطلاح 

حالا امروز صبح یه کلیه دیگ رو پیوند زدن به ایشون اونم موفقیت آمیز بوده 😍😍😍😍

وقتی خدا بخواد همینه دختر یه همسایه باعث نجاتت میشه شوهر بی عاطفه هم میره به درک با همه پولاش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.