2777
2789

من ثبت نام کردم 3 تا رشته مدنظرم بود هیچکدوم رو قبول نشدم. 

حالا دوباره میخوام بهمن ثبت نام کنم باز میشه سایت معمولا هرسال بهمن هم؟؟؟ 

و اینکه اگه بهمن ثبت نام کنم امتحانام کی می افته چه ماه هایی؟؟ ممنون میشم راهنماییم کنید

سیاسفیده آره همینِشِ که قشنگه🤍🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم منم پیگرشم میشه بگی چه رشته های انتخاب کردی ومعدلت چن بوده ک قبول نشدی؟

اره عزیزم من کامپیوتر و روانشناسی و حقوق رو زدم که قبول نشدم معدلم 18! 

من بهمن ثبت نام کردم،امتحانا اردیبهشت خرداد

عزیزم من میخوام رشته های متعدد بزنم که قبول بشم یکیو بعد یه ترم تغییر رشته بدم به روانشناسی آیا این امکان وجود داره؟ بعد حتما باید نمرات بالایی در اون ترم داشته باشم که بتونم تغییر رشته بدم یا اصلا ربطی نداره؟ 

عزیزم من میخوام رشته های متعدد بزنم که قبول بشم یکیو بعد یه ترم تغییر رشته بدم به روانشناسی آیا این ...

منم با سوابق رفتم چیزی که میخواستم قبول شدم،اره امکان تغییر رشته هست ،ولی دقیق از خود مسئولین دانشگاه بپرس،من چون قصدشو نداشتم نپرسیدم،ولی همین روانشناسی هم میتونی با سوابق ثبت نام کمی که

منم با سوابق رفتم چیزی که میخواستم قبول شدم،اره امکان تغییر رشته هست ،ولی دقیق از خود مسئولین دانشگا ...

خب ثبت نام کردم با معدل 18 قبول نشدم!!

میگی بهم چه رشته ای میخونی؟ 

رشته زیست سلولی اولویت اولم بود همونو قبول شدم

دیپلمت تجربی بود؟ 

من دیپلمم گرافیک رایانه کارودانش هست ممکنه بخاطر مدرکم قبول نشده باشم؟